2777
2789
عنوان

بااازم

68 بازدید | 9 پست

امشب بازم به اخرش رسیدم به تهِ همه چی،اولین بار نبودو اخرین بارم نیست این چرخه ادامه داره...از اون شباس که میشینم تا صب گریه میکنم انقد حالم بده که قلب م درد گرفته هرلحظه احساس میکنم قراره سکته کنم اما نمیکنم!،میدونم فردا دوباره سر ساعت بیدار میشم،ارایش میکنم عطرمیزنم،صبحانه میخورم ، لباسامو مرتب و اتو کشیده تنم میکنم و میرم سرکار انگار نه انگار‌...،و هیچکس نمیفهمه که این آدمی که اینجوری میگه و میخنده دیشب و شبهای قبل چه حالی داشته،

خدایا خودت از این همه شکست این همه رکود این همه روزمرگی بدون یذره امید خسته نشدی قربونت برم؟!!!!بسسسسه بخدا که دیگه بسه ما مگه ارث پدرتو خوردیم خدااا.

۶مردادماه ۴۰۴

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

نمیکشه کاه

کاش صبح فردایی نبود حداقل برا من یکی.این زندگی مرگ تدریجیه همششش حسرررت .اما موندم به چه گناهی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسرت چیمنم خستم خدایی

هیچی اونجوری که میخاستم نشد هیچ اتفاق مثبتی که امیدی رو تو دلم زنده کنه نیس

یه راهو چند بار باید بری که بدونی بن بسته؟ راهتو عوض کن

یسری چیزا دست من نیس.کاش دست من بود و میتونستم کاری کنم

هرچی صلاحته پیش بیاد

متشکرم