2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حق چیزای ندیده 😳 ندیده بودیم مو تو بخت تاثیر داشته باشه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خوب بیا از نظر منطقی بررسی کنیم

بیشتر دخترا موهاشون کوتاهه یعنی از بین دخترای خوشبخت بیشترا موهاشون کوتاهه پس اینجوریه نمی‌شه به نتیجه رسید

باید نسبت دختر های موبلند به کوتاه رو حساب کنیم 

بعد باید نسبتش رو با نسبت دخترای خوشبخت مو بلند و دخترای خوشبخت مو کوتاه حساب کنیم

یا اینکه درصدی که دخترای مو بلند خوشبخت هستن رو حساب کنیم بعد درصد دخترای خوشبخت از دخترای مو کوتاه 

بعد عدداشو مقایسه کنیم اینجوری داده هامون درست در می‌آد

فهمیدی🤣

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

دقیقا من هرچی دختر خوشگل دیدم تو زندگیش واقعا خوشبخت نبوده ولی معمولیا نه

آره خیلی نمونه های معروف هست واقعا‌ و نمی‌دونم چرا 🤦🏻‍♀️ 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹