فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشکال نداره توی حرم رایگان برات ریمومیکنن یه قسمت داره که اینوهروانجام میدن لطفابرای منم رفتی دعاکن ...
واقعا یعنی کسی با کاشت بره نمیزارن ؟
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هیچ وقت یادم نمیشه یک خانمی سوار اتوبوس بودیم بغل دست من نشسته بود و نمیدونم ناخن چی گذاشته بود فکرکنم مصنوعی بود که داشت به سختی یکی یک ی میکند و قطره های اشکش هم همینجوری میومد روی لباسش توی سکوت کامل تا رسیدیم درب حرم 😍🥹🥹وای چقدر اون خانم و اون حس رو دوست داشتم