2777
2789

من اصفهانم اون کورد کوردستان ولی تهران کار میکنه متولد ۶۶ من ۶۴ اون ازدواج ناموفق داشته منم جدا شدم  یه بجه دارم بزرگ‌تو چت خیلی عادی حرف میزنیم ولی دقت کردم شب که ساع ۶ میاد از سرکار  سراغ من میگیره صب زودم بهم  صب بخیر رو میگه دلم یه حوری میشه براش.ازاین کورد های با غیرت  جذبه دار.زرنگ  کارش لوله کشی ساختمان‌ هم ماشین داره هم خونشو داره میسازه تو شهر .خودش بچه روستا مث خودم .دلم میخوادش ولی یه بار از خواهرش تعریف کرد گفتم خوشبحال خواهرت همچین برادری داره گفت میخوای برادر تو ام بشم😜 این استیکر گذاشت گفتم ارهگفت تو بخوای میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گفت میخوای برادرت بشم

تو باس میگفتی من برادر نمیخوام ی عشق بی شیله پیله میخوام

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
تو باس میگفتی من برادر نمیخوام ی عشق بی شیله پیله میخوام

خب ما خیلی عادی حرف میرنیم حتی  بحث ازدواج شد گفت. ۳ماه پیش رفتم خواستگتاری دختره خیلی ادعا داشت گفتم نمیخوام .البته ۳ ماع پیش اینقد باهم حرف نمیزدیم