2777
2789

انشالله ک سایه پدر و مادرتون بالای سرتون باشه. ولی دوس دارم بدونم ارث چی بهتون رسیده یا می‌رسه..

ی همسایه داشتم هی مینالید ک ۸ساله عروسی کردم و هیچی ندارم اما همیشه خدا مسافرت و بهترین خورد و خوراک داشت برام سوال بود ک وقتی میگه هیچی ندارم پس این همه خرج چیه!!تا اینکه گفت ارث کلان بهش رسیده!!!ینی بخدا موندما!!بچها خیلی بهش ارث رسید .فک کنید خونه زمین مسکونی و کشاورزی باغ و....دختر عمومم شوهرش هیچی نداشت اما بعد فوت پدرشوهرش کلیییییی مال و ارث بهش رسید

از ما فقط ی زمین از طرف پدرشوهرم رسید بهمون .اما از طرف پدر خودم فعلا ک هیچ .

شما چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفش که نشده ، امیدمم اینه خودش بمونه برامون حتی اگه تا ابد حرفش پیش نیاد.

ولی خب کلا دوتا دختریم

وضع مالی پدرمم خوبه خداروشکر

دیگه هر چی هست ۵۰/۵۰🫡

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

👀من پدرم نظامیه و میگفت فک کنم یه چیزیو امضا کردیم و از الان مشخصه بعد از ما تکلیف خانواده چیه و به هرکدوم چند درصد میرسه

من یادم نیست چند درصد بود

اما برای سه تا بچه ها (من و خواهر و برادرم)یکسان بود،مامانم بیشتر از همه بود

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

دو تا خونه ،دو تا ماشین و چند تا زمین ،ان شاالله سایشون بالاسرمون باشه هیچی نمیخوام به اندازه ی کافی خدا خودش بهمون لطف کرده و اندازه ی خودمون داریم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!