2777
2789

رفیق صمیمه باهم هرجایی که فکرشو بکنید رفتیم استخر کافم فروشگاه نگم خلاصه ی ساله رفیقیم دلقک به تمام معنا همیشه میخندونن راز زندگیشو میدونم همیشو بهم کاغذ و برگه و کادو میدیم  منم چند بار ایستگاش کردم ببینم واقعا دوستم داره باهاش قهر کردم بعدش نامه ها و برگه هاشو برام میفرستاد میگفت مگه نگفتی دوسم داری نمیخوای جدا شیم گریه میکرد انقدر الکی قهر کردم دیگه باور نمیکنه واقعی قهر کنم الانم از دستش ناراحتم جواب زنگ و پیام هامو ننیده میاد میگه اینحا بودم همیشه میگه یعنی ی روز دو روز نیست گاهی موافع باهم تا سه صبح تماس تصویری تو سکوت حرف نیزدیم مسخره بازی ناراحتم واقها فردا قراره بببننش چ رفتاری کنم خوبه؟؟

دختر. خورشیدم... با افتخار

مگه عقده ای هی باهاش الکی قهر میکردی😐

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه عقده ای هی باهاش الکی قهر میکردی😐

بابا همین دیگه خر بودم همه جیو شوخی میگیره واقعا میخوام قهر کنم جدی برینم بهش همیت فردا دیروز ک دیدمش همش با اون یکی دوستم حرف میزدم اصن باهاش چشم تو چشم ننیشدم اونم همش میخواست باهام حرف بزنه فکرکرده ناراحتم یا حوصله نداشتم حوضوربم تا حالا باهاش قهر نکردم پیامی بوده ولی میخوام تو چشاش نگاه کنم بگم موندم جی بگم

بابا همین دیگه خر بودم همه جیو شوخی میگیره واقعا میخوام قهر کنم جدی برینم بهش همیت فردا دیروز ک دیدم ...

عزیزم من تنها چیزی ک راجبت فک میکنم اینه که

چون اون بدبخت داره بهت توجه میکنه تو زیادی دور برداشتی و داری باهاش بازی میکنی

باهاش کات کن نزار بیشتر از این غرورش بره زیر سوال

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

کلا اینجور رفاقتا رو نمی پسندمملوم نیست چی ب چیه

نه اصن اینشکلی نیست خیلی خوشیم الکی همیشه میخندیم همیشه ی حرفی برا گفتن داریم کلی نامه و برگه و حتا حلقه ازدواجم اسکل بهم داده من سر یه دلیل قانه ککنده که واقعنم ناراحت شدم باهاش قهر کردم بعدش دیدم تو ویس داله گریه میکنه الکی بهش گفتم ایسگات کردم حالا همه جی شوخی نیکیره

عزیزم من تنها چیزی ک راجبت فک میکنم اینه کهچون اون بدبخت داره بهت توجه میکنه تو زیادی دور برداشتی و ...

قبلا خیلی بهم توجه میکردیم الان اون کشیده کنار تقریبا ی ماهه همش بهش پیام میدم زنگ میزنم جواب نمیده همش بهونه گوشیشم کنارشه حتا نمیره نگاه کنه منم میگم چرا ب خودم زحمت بدم معلوم نیست چشه اون دختری ک حاضر بود بخاطرم با بهترین رفیقش قهر کنه الان نزدیک ی ماه فقط من دارم بهش محبت میکنم