2777
2789

تراز اردیبهشت ۸۰۰۰

درصدای تیر 

زیست ۴۵ 

فیزیک ۵۱ 

شیمی و ریاضی ۲۱ 

زمین ۵۳ 

نمرات نهایی 

زیست و ریاضی ۱۷ 

شیمی و فیزیک ۱۹ 

عربی ۱۹ 

ادبیات و دینی ۱۸ و نیم 

زبان ۱۸ 

هویت ۱۶ 

سلامت ۱۴ 

خدایی به نظرتون چه رشته هایی رو میارم و احتمال میدید با این درصدا تراز تیر چند بشه حدودا 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

خوب شدی عزیزم امسال کاملا متفاوت بود با سال های قبل شاید همینا تراز خوبی بهت بده نمیشه بگی 

فارسی و دینی و چیکار کردی 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خوب شدی عزیزم امسال کاملا متفاوت بود با سال های قبل شاید همینا تراز خوبی بهت بده نمیشه بگی فارسی و د ...

مرسی عزیزم 

دینی رو خودم خوندم فارسی هم معلممون خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم دینی رو خودم خوندم فارسی هم معلممون خوب بود

کتاب کمک درسی نداشتی برای فارسی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

چرا پر سوال مهر و ماه برای ادبیات برای دینی هم گاج داشتم اسمش یادم نیست

اهان ایشالا موفق بشی

برای کنکور تیر چیکار کردی منم 8 هزار بودم ولی عمرا حتی ی دونه تراز به اردیبهشتم اضافه شد انقد تیرو ب ...

تیر نشستم خوندم البته درک میکنم اوضاع کشور داغون شد مخصوصا بعضی مناطق و عقب افتادن کنکور خیلی جالب نبود ولی دیگه بابام تهدیدم کرد نشستم خوندم ولی بازم معلوم نیست ممکنه باز ترازا رو بد بدن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️