خوب شدی عزیزم امسال کاملا متفاوت بود با سال های قبل شاید همینا تراز خوبی بهت بده نمیشه بگی
فارسی و دینی و چیکار کردی
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم دینی رو خودم خوندم فارسی هم معلممون خوب بود
کتاب کمک درسی نداشتی برای فارسی
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
چرا پر سوال مهر و ماه برای ادبیات برای دینی هم گاج داشتم اسمش یادم نیست
اهان ایشالا موفق بشی
برای کنکور تیر چیکار کردی منم 8 هزار بودم ولی عمرا حتی ی دونه تراز به اردیبهشتم اضافه شد انقد تیرو ب ...
تیر نشستم خوندم البته درک میکنم اوضاع کشور داغون شد مخصوصا بعضی مناطق و عقب افتادن کنکور خیلی جالب نبود ولی دیگه بابام تهدیدم کرد نشستم خوندم ولی بازم معلوم نیست ممکنه باز ترازا رو بد بدن 🤦♀️🤦♀️🤦♀️