2777
2789
عنوان

خداکنه فردا مهمون های خانواده شوهرم برن شهرستان خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 38 پست
گفتن فردا می‌خوایم بریم ، پدر شوهرم اصلا تعارف نکرد بمونن چون می‌دونه من و مادرشوهرم همش سرپا هستیم ...

دوتا خواهر شوهراتون وقتی می بینند مادرشون اینقدر کار میکنه ،نمیان کمک؟!

سنشون کمه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم اینجوری باشه که شما هم خونشون برید اونا همین مدلی براتون جبران کنن نه اینکه یک طرفه باشه بی ...

خانواده شوهرم هم میرن شهرستان خونشون میمونن اوناهم خیلی مهمون نواز هستن اونجوری که از مادرشوهرم شنیدم چون من تا حالا خونشون نرفتم ، خیلی با خانواده شوهرم راحتن ولی مشکل اینه فامیلا هرشب به بهانه این مهمونا که از راه دور اومدن میان خونه پدر شوهرم شام یا شب نشینی تا یک شب 

خود مهمونا کمک نمی کنند؟

زن عموی شوهرم مریضه  اصلا نمیتونه کمک بده  بچه هاش هم که پسر و دختر هم که هستن کم سن و سالن ، بقیه مهمونا هم که شب نشینی میان یا شام کمک نمیدن 

زن عموی شوهرم مریضه اصلا نمیتونه کمک بده بچه هاش هم که پسر و دختر هم که هستن کم سن و سالن ، بقیه م ...

خب دیگه وقتی اینقدر بی ملاحظه هستن شما هم زیاد از خودت مایه نزار. 

بی انصافیه مهمونی که 

چند روز یکجا میمونه به صاحبخانه کمک نکنه.

مگه کلفتی نرو کمک یا اخم تخم کن

فقط مواقع مهمونی میرم کمک اگر میشد نمی‌رفتم ولی نمیشه چون خانواده شوهرم خیلی سنتی و قدیمی هستن ، وظیفه عروس می‌دونن کارا رو بکنه حالا مادرشوهرم دلش نیومد اومد باهام ظرف شست یا توی درست کردن شام کمکم کرد با دختراش هم گفت بیاین ولی کمک نکردن

دوتا خواهر شوهراتون وقتی می بینند مادرشون اینقدر کار میکنه ،نمیان کمک؟!سنشون کمه؟

نه یکی ۳۰ سال یکی دیگه ۲۵ سال ، مادرشوهرم گفت بیاین کمک عروس خسته شد یکیشون مثلاً اومد کمک کنه دوتا بشقاب گذاشت توی سفره بعد دوباره موبایلش رو گرفت  رفت حتی شام سر سفره نخورد که بعدش کمک نده به مادرش گفت برام شام بذار بعداً میخورم ، فازی هستن از حق نگذریم بعضی وقتا خوب کمک میدن ولی اگر دوست نداشته باشن هم اصلا کار نمیکنن مثل این چند روز که مهمون داشتن حوصله ندارن برای همین کار نمیکنن

ماشاءالله به شما عروس نمونه و مهربان👏👏👏👍👌مهمونا چندنفرن؟ جوون بینشون نیست که به شما کمک بده؟؟

مرسی عزیزم مهربونی از خودته ، پنج نفرن ولی هرشب فامیلای شوهرم میان ده نفرن که تعداد خیلی زیاد میشه ، دوتا خواهر شوهر دارم که این روزا حوصله ندارن و کمک نمیکنن ، بقیه هم که اومدن مهمونی 

مجبور نیستی هر شب و هر روز بری خدمات بدی. واسه خودت برنامه ریزی داشته باش.یک بهانه‌ای بیار نرو بسه د ...

امروز به بهانه دخترم که مریض بود از صبح نرفتم واز عصر رفتم ولی دخترم حالش بهتر شد و دیدنش مجبور شدم برم خونشون، اگر نرم با شوهرم دعوا و ناراحتی میشه ، مادرشوهرم هم امشب می‌گفت شرمنده می‌دونم خسته شدی