2777
2789
عنوان

خانما کمککک بچم یکدفعه این حالت بهش دست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای لحظه ی سختی انشالله چیزی نمیشه همیشه ایه الکرسی بخون هرموقع یادت بیوفته منم به نیت پسرت ارامش خودت میخونم خودم دوتا پسر دارم درکت میکنم ادم میمیرو زتده میشه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

چه لحظه ترسناکی. طفلی بچه اولین باره اینجوری میشه؟

یکبار دیگه هم هفت هشت ماهگی تازه مینشست یکدفعه برگشت چند لحظه نفس نکشید انقدرر جیغ میزدیم تا برگشت 

ولی امشب بدون ضربه بود

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
نمیدونم اصلا در حد چشم بهم زدن شد که دراز کشید گریه کنه سیاه شد دور از جون مثل مرده شده بود

شاید غم نشسته توی گلوش مث غمباد ک میگن وای بدن منم لرزید بمیرم براش😢😥

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

خوب کردی ندادی البته شایدچیزی توگلوش گیرکرده منم چندروزپیش قندتوگلوش گیرکرددقیق مثل پسرشماشددورازجونشون گفتم خفه شدچون کبودشدبچم اونروز ازترس فلج شدم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

چیزی نیست . فقط اکسیژن بهش نرسیده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️