2777
2789

با خانوادشون قطع رابطه ایم شوهرمم نمیاد بریم

یکی از دلایلشم اینه ک اونا اول با ما قطع رابطه کردن در صورتیکه ما میرفتیم ولی الان چند ماهه دیگه ماام نمیریم 

شوهرم میگه خیلی پررو بازی درآوردن

حالا به نظرتون من روز مادر چکار کنم؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون این یه قضیه ثابت شدست که ادمی که به هم خون خودش نسازه با غیر هم خونش بدتره.

اول و اخر تو عروسی اونا الان فکر میکنن باعث و بانی تمام کارها و قطع رابطه تو بودی و هستی.

پس در همه حال اول پشت شوهرت باش.اگر اون خودش اشتی کرد تو هم برو بیا.اما خودتو کوچیک نکن

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
به نظر من تبریک نگو تو چی کار داری بعدا هیچ کس این کار تو رو نمیبینه احتمالا شوهرتم بدش میاد و اینکه ...

قعطا شوهرش از اینکه اونو پیش خانوادش خجالت زده میکنه ناراحت میشه.

چون شوهرش میگه بیا با این کار الان خانوادم بهم میخندن که حتی زنشم پشتش نیست.

بزار همونجوری بمونن اخر میان دست بوسیمون.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒