2777
2789

بچم تازه به دنیا اومده دو روزه مامانم خیلی تو دوران بارداری به خودم و شوهرم کمک کرد ولی شوهر گربه صفت م هیچ کدوم از خوبیاشو نمی‌بینه یک هفته قبل زایمان  اومد خونمون الانم  چون حالم زیاد خوب نیس کمکم میکنه شوهرم خیلی باهاش بد رفتار می‌کنه من چند ماهی تو حاملگی خونه مامانم میموندیم کسی تاحالا به شوهرم چیز کوچیکی نگفت ولی شوهرم به خون مامانم تشنه س اصن یه حرکتایی میزنه آدم شاخ در میاره صد دفعه بهش اشاره کردم تو خوشی بهش گفتم که رفتارش اصن خوب نیس و... ولی تو کتش نمیره ااصن یک ذره مهربونی تو خونش نیس کیا شوهرشون با مامانشون مشکل داشتن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار می کنه مثلاً ؟مادر من هم تو حاملگی خیلی زحمت کشید شوهر من مثل شوهر شما نیست اما هیچ نگفت قدردانی کنیم به چیزی بگیریم آخه من استراحت مطلق بودم 

منم دیدم اینجوریه بعد زایمان منو برد طلا بخره برام گفتم نمی‌خوام من برای مادرم بخر 

مثلا تو بیمارستانی که میخواستم زایمان کنم همراهم فقط شوهر و مامانم بودن موقع ناهار میان میگن برای همراه ناهار می‌خواین یعنی مامانم ... مامانم میگه که بیارن شوهرم همونجابه مرده میگه نمی‌خوایم ناهار 

مامانم تو اتاقی که شوهرم گرفته بود میاد چایی بریزه شوهرم چقدر حرف بارش کرده بوده که الان مگه وقت چایی خوردنه ... 

من تو بخش بستری بودم اومد از مامانم بد و بیراه گفت ...چقدر حرف بارم کرد گذاشت رفت منو با گریه بردن اتاق عمل  

جدی ؟ همینجور خالی بخونم یا به خوراکی چیزی فوت کنم؟

نه دوست عزیر    فقط نیت کن و بخون   نیاز نیست داخل چیزی ،،،تک تک آیه های قران موکل دارن و راهگشا هستن  همچین نرم میکنه نسبت به مادرت 

مامانم تا میاد ب بچه رسیدگی کنه کلی ایراد میگیره 

الان مامانم اومد بره رو تخت مون دراز بکشه شوهرم برگشت گفت حق نداری بری رو تخت مون بخوابی برو تو اون یکی اتاق منم موندم وسط نمی‌دونم چیکار کنم 

از هرچیزی که فکرشو کنید ایراد میگیره و بهونه میاره