2777
2789

اون لحظه ای که مردی و همه زجه میزنن..

یاد کارایی که باهات کردن...یاد حرفایی که بهت زدن...

من یکی که عمرا بابامو ببخشم 🙂

فقط میخوام بگم اگه نمیتونید بچه بیارید تروخدا نیارید تروخدا نیارید واجب نیست اینجوری یه آدمو داغون کنید😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیارو ببین ها 

اون وقت من ارزومه رثز قیامت وجود داشته باشه یه بار دیگه بابام ببینم

بی خبر بدون خداحافظی رفت:)

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

عزيزم منم نوجوون بودم از اين فكرا ميكردم 

ولى كسى زجه نميزنه

كسى خودشو نميزنه 

و بگه تو رو خدا حلالم كن و اينها 

ينى تو مراسم بقيه نديدى؟ يكم چشماشون اشكين ميشه و به ياد غصه هاى خودشون ميفتن كه گريه شون بياد و بعد يك هفته طورى فراموش ميشى كه انگار هيچ وقت نبودى 

[البته قضيه مادر فرق داره]
پس از فرصت استفاده كن تا جايى كه در توان دارى، هر جا هم در توانت نيست كه نيست ديگه 

بابات چیکار کرده؟

اینقدر کرده که دیگه نمیدونم از کجاش بگم دقیقا🙂

فقط میدونم که از همون بچگی بدون هیچ دلیلی کتک خوردم تا همین الان ..

یه آدم استرسی شدم چون کسی بود که پیشش هیچ وقت آروم نبودم..

هیچ وقت یه بابای امن نبود برام هیچ وقت....هیچ وقت نیاز های مادی ک میخواستم بیشتر از دو سه بار انجام نداده اگه هم میداد همش غر میزد و میگفت..وای به حال من که بابام اینه🥲

عزيزم منم نوجوون بودم از اين فكرا ميكردم ولى كسى زجه نميزنهكسى خودشو نميزنه و بگه تو رو خدا حلالم كن ...

بالاخره خانواده آدم 

مادر پدر خواهر...پشیمون میشن...خیلیم پشیمون میشن...

البته نمیدونم این درمورد منم هست یا نه ولی من تا به الان هر مراسمی که رفتم خانواده مرحوم جوری از عذاب وجدان گریه میکردن دل سنگ هم آب میشد

اینقدر کرده که دیگه نمیدونم از کجاش بگم دقیقا🙂فقط میدونم که از همون بچگی بدون هیچ دلیلی کتک خوردم ت ...

تو تنها نيستى عزيزم

خيلى بچه ها مثل تو هستن (بچه از نظر سن و سال نميگما، از نظر موقعيت پدر و فرزندى) 

شايد دونستنش يكم آرومت كنه

تو تنها نيستى عزيزمخيلى بچه ها مثل تو هستن (بچه از نظر سن و سال نميگما، از نظر موقعيت پدر و فرزندى) ...

آره خیلیا هستن...‌‌‌‌‌.........

اما من هیچ وقت آدمای خودخواهی که منو به این دنیا آوردن نمیبخشم هیچ وقت هیچ وقت😭😭😭😭

همیشه آدمای خوب زود میرن😄

کاش حداقل وقتی میخوان زودبرن بچه نیارن 

البته خودشون که نمیدونن

ولی خدا که میدونست:) 

هعی خواهر دلم خیلی پره از بی کسی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی