الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتیم یه شهر دیگه من دور از همه من فکر میکردم ماموریت یکی دوروز ولی یک هفته تا دو هفته طول میکشید من تنها شهر غریب استرس میکشیدم و میترسیدم تا صبح بیدار میموندم و حتی مریض شدم
بهش گفتم برگردیم و یه شغل دیگه من نمیتونم تو این شرایط زندگی کنم چندین بار فرصت دادم نکرد من واقعا نمیتونستم بمونم چون واقعا حالم بد بود من برگشتم و دادخواست طلاق دادم
دیگه اومد کلی اتفاقا افتاد و بالاخره من تونستم جدا بشم که مهرمم بخشیدم ولی واقعا مرد خوبی بود هیچی برام ازن نظر احساسی و مالی کم نمیزاشت باهاش رابطه ی احساسیم امن بود
شوهر الانمم دوست دارم احساساتم قاطی شده به اون شک دارم انگار وسواس فکری گرفتم و زندگیم جهنمه😔
عزیزم قسمت الهی بوده دیگه شما وصله هم نبودین جدا شدین نگران نباش اصلا احساس عذاب وجدان نگیر تا خدا نخواد برگ از درخت نمیافته پس حتما خدا خواسته ک این اتفاق افتاده بچسب ب زندگی جدیدت و گذشته رو فراموش کن