2777
2789
عنوان

یه تشک پهن نکردن

152 بازدید | 15 پست

۷۰۰ کیلومتر راه اومدیم برای ختم و خاکسپاری پدربزرگ همسرم . من رفتم پیش خانوما تسلیت گفتم روبوسی کردم . 

اینجا خیلی معذبم و نمیدونم این کاراشونو رو چی حساب کنم اینکه عزادارن یا اینکه احترام نزاشتن 

اولا ک اصلا جای لباس عوض کردن نیست اینجا یه مایع دستشویی هم نیست برا دست شستن 

من اینجا کسیو نمیشناسم بجز مادر شوهرم و خواهر شوهرام ک اونام با بقیه حرف میزنن و کاری ب من ندارن اینگار 

حالا موقع خواب ک شد همه برنامه ریختن ک ما خستمونه میریم طبقه بالا تو اتاق فلان میخوابیم اون یکی هم گفت من تو اتاق رو به رو ای میخوابم حالا منو مادرشوهرم تو هال خوابیدیم ی تشک برا من نزاشتن رو زمین سفت . شوهرمم ک بالاست میگه سلامم نکردن ن بالش ن هیچی براش نزاشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی احترامیهوقتی میدونن مهمون از راه دور میاد و شب قرار بمونه وجایی نداره بره باید امکانات حداقلی مثل ...

خودشون میدونن کلی کار اداری داشتیم ولی کردیم اومدیم حالا ی بالش سفت زیر سر منه و ی پتو

توخونه ی عزاداری چه توقعاتی دارید،عروسی نیست که از قبل تاریخشو بدونن تدارک ببیننمرگه مرگ بی خبر میاد ...

والا عزیزم ماهم تا حالا عزادار بودیم مهمون هم کرور کرور برامون اومد ولی نرفتیم تو اتاق جداگونه راحت بخوابیم مهمونا رو همینجوری ول کنیم 

خودشون میدونن کلی کار اداری داشتیم ولی کردیم اومدیم حالا ی بالش سفت زیر سر منه و ی پتو

ب بالش سفت و نرمش گیر نده دیگه اگه میتونی خودت برو بگرد ببین بالش نرم هست بیار،انتطاری از بقیه نداشته باش