2777
2789
عنوان

طرح یسنا ویژه مادران باردار

666 بازدید | 44 پست

و اونایی ک بچع زیر دو سال دارن

راسته میگن دوباره واریز شده؟؟

کسی گرفته ؟؟

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچم ۷ماهشه دوروز پیش گرفتم ۴۵۰هزار

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم ۷ماهشه دوروز پیش گرفتم ۴۵۰هزار

گفتن ۹۰۰ میریزن که 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

گفتن ۹۰۰ میریزن که

دروغ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بچه ها من باردارم چطوری باید وبت نام کنم؟

ثبت نامی نیس همین ک بچت بدنیابیاد شناسنامشو بگیری خودکار میریزن ب حساب سرپرست

خطم ب اسم پسر داییمه این پیام برام اومد

سرپرست گرامی، در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مادر خانواده شما مشمول دریافت سبد غذایی و بسته بهداشتی رایگان به ارزش ۴۵۱۳۹۷ ‌تومان شده است. جهت خرید به فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ الکترونیکی مراجعه فرمایید.

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

برای من ریختن

پس منم فردا برم کارت بکشم 

کارت به اسم خودمون باید باشه 

یا با کارت شوهرمم میشه

خطم ب اسم پسر داییمه این پیام برام اومدسرپرست گرامی، در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مادر ...

برا ما پیامی نیامده 

اوکی مرسی فک کردم برا باردارا هم هست

ایشالاک باشه بزن گوگل 

خطم ب اسم پسر داییمه این پیام برام اومدسرپرست گرامی، در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مادر ...

برا ما پیامی نیامده