2777
2789
عنوان

مادرشوهر بهم ریز

436 بازدید | 18 پست

تو خرید جهاز همسرمو پرمیکنن که چی نخریدن چی خریدن 

و ی چیزایی میگن ک عصاب منو همسرمو بریزن بهم 

چکارکنم این پدرسگ بی شرف رو😐

میگم بهش بگم منو خانوادم هرچی خودمون دوست داشتیم خریدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر ب تخمدون چپت

چه مهمه برات حرف مادرشوهر

هنوز تو عهد بوق موندن ولشون کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من تا اخرین لحظه که خونه رو بچینیم نه بهشون گفتم چی خریدم نه نشون دادم دقیقا سه روز مونده ب عروسی جه ...

منم ندیدن ولی دارن نظر میدن و دوراز چشم من همسرمو پرمیکنن ک چیا گرفته چیا نگرفته باعث عصاب خوردیمون میشه ک خداکنه زلیل بشن

منم ندیدن ولی دارن نظر میدن و دوراز چشم من همسرمو پرمیکنن ک چیا گرفته چیا نگرفته باعث عصاب خوردیمون ...

ب ی ورت بگیر و کار خودتو بکن

همسرتم اگر گفت فلان چیزو گرون بخر اون مارک بگیر یا هرچی بگو نه من اینو دوست دارم

من بابام پول میداد با همسرم میرفتم جهاز میخریدم تا نظر جفتمون باشه اما فقط تو ظاهر وسایل

درباره مارک یا گرونی و ارزونی وسایل هیچ وقت اجازه ندادم کسی چیزی بگه

اعصابتو خورد نکن ی گوشت بشه در یکی دروازه با ارامش کار خودتو بکن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
ب ی ورت بگیر و کار خودتو بکنهمسرتم اگر گفت فلان چیزو گرون بخر اون مارک بگیر یا هرچی بگو نه من اینو د ...

هوف خدا لعنت کنه خانواده شوهرمو امیدوارم از ی جایی خدا بزنتشون که به خوابشونم ندیده باشن

میاد میگه مادرم فلان چیزو گفتن ک داری یا ن منم جوابشونو دادم ولی میاد ب من میگه ک داری یا ن

بهش بگو نپرس 

هر چی لازم باشه برای زندگی مون بهترین شو رو میخرم 

بهش هم بفهمون که وظیفه ای نداری 

خودش باید خونه و وسیله شو اوکی کنه