2777
2789
عنوان

چرا میگن انسانی رشته خنگ ها هست

124 بازدید | 17 پست

من امسال می‌خوام برم رشته انسانی من هم به برق علاقه دارم هم به معلمی ادبیات و می‌خوام اول برم دانشگاه مدرک کارشناسی تربیت معلم ادبیات بگیرم بعد برم سراغ معلمی و می‌خوام کنارش ی کنکور ریاضی بدم که برم رشته برق که کنار معلمی ی شغل دیگه هم داشته باشم چون معلمی شغل پاره وقت و حقوقش کم هست ولی پدر مادرم به میگن برو فنی حرفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرار برین باشه که انسانی رشته تنبل ها باشه فنی حرفه ای رشته تنبل پرومکس هاست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

برو این حرفای مفتم گوش نده انسانی رشته ی سختیه ولی چون کسایی که بیشترشون تجدیدی به فکرشوهر یا چیزای دیگن انسانی انتخاب کردن این تفکر به‌وجود اومده،رتبه یک کنکور انسانیم خنگ بوده؟

درجستجوی‌عدالت...

این حرف مال بیست سال پیشه نه الان

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه بری انسانی دیگه سختت میشه بخوای کنکور ریاضی بده... برو ریاضی از اونجا فکر کنم راحت تر بتونی کنکور ریاضی بدی... وقتی ریاضی بلد نباشی دیگه چه کنکوری مگه آسونه 

عزیزم این تو ایرانه که رشته انسانی روش برچسب زدن که ادمای خنگ میرن

تو خارج از کشور یکی از رشته های تاپشونه وادمای باهوش میرن انسانی وکلا به انسانی بیشتر اهمیت میدن 

امون ازمایشات تجربی از دلیل واستدلالای فلسفه و منطق انسانی ریشه گرفته

تو بیا هرچقدم فلسفه رو حفظ کن ببین اصن میتونی بفهمیش میتونی پیادش کنی رو برگه ،فقط باید بفهمیش

شاید در جهانی دیگر🌱 لینک ناشناسم 👀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2290490