2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین بچه ای باهوشه

104 بازدید | 10 پست

متولد آبان ۹۲ هست با اینکه دوران کرونا بود کلاس اول انقدر درسش خوب بود ک کلاس دوم رو مدیر بهش اجازه داد جهش کنه یعنی تو سه ماه کلاس اول تو‌خونه به کمک مامانش خونده از اول تا ششم همه درساش خیلی خوب بودن امسالم هفتم تیزهوشان قبول شده در کنار درس ۴ ساله زبانم میخونه و واقعا نمراتش تو کلاس زبانم خوبه دختر فعالی هست علاقه زیادی به یادگیری داره اسکیت و کالیمبا و نقاشی رنگ روغن رو خودش از فضای مجازی یاد گرفته 

بنظرت همچین دختری باهوشه؟یا نه تشویق بقیه مخصوصا مادرش بی تاثیر نبوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار تلاشگر + زحمتکش + باهوش + تشویق و پشتیبانی خانواده و اطرافیان 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

بسیار تلاشگر + زحمتکش + باهوش + تشویق و پشتیبانی خانواده و اطرافیان

چون بچگی خودم یادم افتاد گفتم اینا رو 

امیدوارم تهش سرنوشتش مثل من نشه 🥲

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد