اینو بگم اول که جنبه پز دادن نداره. من ب مدت یکسال کلی کتاب توسعه فردی خوندم و ویدیو اموزشی دیدم ن صرفا واسه موفقیت مادیی بخشیش بود و بیشتر مربوط ب چیزای درون خودم بود و میتونم بگم تا چندماه بهترین زندگی و با بهترین روحیات داشتم اما تابستون شد و باز تایم استفادم از گوشی زیاد شد و تا این تابستون باز ی زندگی جهنمی داشتم ک مثلا استفاده زیاد از گوشی عصبیم میکرد اما باز انگار مجبور بودم ازش استفاده کنم . ولی الان تونستم برگردم ب حالت قبل و دو هفته ای میشه تقریبا. با وجود تموم نقصام خودمو دوس دارم هر بحث و دعوایی تو خانوادم میشه نمیتونه حالمو بد کنه و انگار خداهم میخواست منو قوی تر کنه چون نسبت ب سالهای های قبل خیلی بیشتر دردسر داشتم و حرفایی از کسایی شنیدم ک ی روز باورش برام سخت بود. نکته اصلی اینه که تو مرحله اول خودتونو دقیقا اونجوری ک هستین بشناسین و بعد دست ب تغییر بزنین و ممکنه خیلیاتون بگین ما این راهو رفتیم ولی درستش اینه رفتین اما نه با اون دقت و توجهی ک لازمه و انقد حس رسیدن ب صلح درون قشنگه ک واسه همین ی باری هم ک زندگی میکنین سعی کنین برسین بهش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودت و به فنا نده باشگاه پنج صبحی ها کارعمیق خودت باش دختر هنر ظریف بیخیالی اسب سیاه برند خودت باش 48 قانون قدرت جادوی فکر بزرگ جاودانگی کائنات هوای شمارادارند قورباغه خودت و قورت بده اثر مرکب و ... اینا صرفا چیزایی بودن ک واسه توسعه فردی خوندم
حقیقتا این حس کاذبهبرای من کل دوران نوجوانیم رو خراب کرد متاسفانه امیدوارم برای تو خوب بوده باشهولی ...
اگه با درک کامل تغییر نکنه اره کاذبه مثلا اینکه من بگم از حرف بقیه ناراحت نمیشم دیگه و وقتی کسی چیزی میگه سعی کنم اهمیت ندم و بگم برام مهم نیست کاذبه ولی وقتی دلیل منطقی بیارم و واسه خودم استدلال کنم ک دلیل خاصی نداره بخوام خودمو بخاطر شخص دیگه ای ناراحت کنم یا اهمیت بدم رفتارشون مغزم کاملا توجیه میشه ک حس درستیه.