2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویا سس نشنیدمواسه چی استفاده میکنی عزیزم

یه سسی هست که از سویا درست شده و قرمز خیلی پررنگ به سمت مشکی هستش و شوره

یه ذره میریزی روی ماهی و گوشت و مرغ بوی ضخم رو نابود میکنه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیزم به نظر من سس هایی که برات استفاده داره طبق روال آشپزی و خورد و خوراک خودتون بخر فقط بقیه رو حالا بعدا ببین دوست داری اضافه کنی یا خیر 

به این دلیل میگم که ما انقد خرید کردیم و کاری به ذائقه و اینا نداشتیم، تهش از ۶ ماه بعد یکی یکی همش رفت سطل آشغال 

چه باحالزمان سرو یا زمان پخت

همون اول بیز روشون و بذار بپزه

خود پخته شده هم میتونی روش بریزی ولی خب خوب درنمیاد

حالا سوشی رو هم باهاش مبخورن

باید سرچ کنی تا منوجه بشی مثل سس های عادی غلیظ نیست؛ آبکیه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیزم به نظر من سس هایی که برات استفاده داره طبق روال آشپزی و خورد و خوراک خودتون بخر فقط بقیه رو حا ...

چقد بد

آخه من خودم فقط مایونز و کچاپ تند استفاده میکنم

حالا این وسط همسرمم خردل دوست داره

مامانم میگه باید ۵-۶ مدل باشه

گفتم لااقل بقیشو کاربردی بگیرم 

چقد بدآخه من خودم فقط مایونز و کچاپ تند استفاده میکنمحالا این وسط همسرمم خردل دوست دارهمامانم میگه ب ...

اره یچی که بالاخره استفاده داشته باشه بخر، من موقعی که مجبور شدم خیلی از خوردنی ها حتی ماکارونی و اینا هم ریختم دور  ناراحت شدم 

نه به خاطر هزینش، به این خاطر بود که راه و روش‌خونه داری بلد نبودم حتی دقت نکرده بودم که اینا خب تاریخش میگذره ، تاریخشون چک کنم و اینایی که خیلی وقت داره بدم به کسی که استفاده کنه و حیف و میل نشه 

احساس میکردم این که خیلی چیز ساده ای بود چرا من نباید دقت میکردم 😂

اره یچی که بالاخره استفاده داشته باشه بخر، من موقعی که مجبور شدم خیلی از خوردنی ها حتی ماکارونی و ای ...

آخه من خودم اینجوری فکر میکنم کاربردی پر کنم

از یه طرف مامانم میگه میان یخچال عروس میبینن متنوع و زیاد بگیر و البته زیبا

من خودم به همه گفتم من از این کارا بدم میاد بیان یخچال باز کنن و فلان

ولی به هر حال می‌دونم پیش میاد

آخه من خودم اینجوری فکر میکنم کاربردی پر کنماز یه طرف مامانم میگه میان یخچال عروس میبینن متنوع و زیا ...

نه بابا مگه آدم یخچال خونه یکی دیگه رو باز میکنه 

من که کسی دست به یخچال اینا نزد، اصلا رسمی برای دیدن خونه نداریم، فقط یه عده ای با دعوت میان میشینن کادو هم میدن پذیرایی میشن و میرن همین 

نه بابا مگه آدم یخچال خونه یکی دیگه رو باز میکنه من که کسی دست به یخچال اینا نزد، اصلا رسمی برای دید ...

والا خانواده همسرم ظاهراً رسم جهاز دارن

من جهازم کاااامله کامله با برندهای خوب

اما از این چشم هم چشمیا و مسخره بازیا بدم میاد

به مادرشوهرمم گفتم ولی مقاومت کرد

به شوهرم گفتم اگه حتی یه نفر چه طرف خودم چه طرف تو بیان در کابینت باز کنن در یخچال باز کنن همون لحظه میگیرم روشون و رعایت نمیکنم که طرف کیه ولی با این حال می‌دونم میان واسه دیدن و من احتمالا هیچی نمیگم

.

.

.

شما چه سالی رفتید خونتون؟