2777
2789

همش ميرم براشون كوله و وسيله انتخاب ميكنم،.. با وسواس و سختي و چالش مدرسه شونو انتخاب كردم 

حالا هم واسه بقيه چيزا كلي ذوق دارم

انشاءالله هركي آرزو داره خدا براش بسازه💖

خدارو شكر صدهزار بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله جشن دکتراشونو بگیری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
الحمدلله انشالله یه روز جشن فارغ التحصیلی دانشگاهشون رو بگیری. از زندگیت لذت ببر. الحمدلله.

ممنون از دعاي قشنگت

براي همه انشاءالله

كه همه بچه ها در صلح و ارامش و رفاه باشن تو بغل مامان باباشون بزرگ بشن 

خدارو شكر صدهزار بار

اوخدااا😍

ان شالله موفقیت هاشونو جشن بگیری 

دوقلوهای منم امسال کلاس اولین بیشتر استرس دارم🫤

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
آخییییی حالتو خریدارم 😍😍😍حالا یه چی بگم ؟؟؟ خواهر وسط سال میبینی سرویس شدی از دستشون 🤭🤭🤭🤭🤭پا ...

كلا من اززمان بارداريم دهنم سرويس بوده تا همين لحظه 

ولي خب اين تجربه هاي جديد برام خيلي جذابه

خدا دختر گلتو برات نگه داره

خدارو شكر صدهزار بار
ممنون از دعاي قشنگتبراي همه انشاءاللهكه همه بچه ها در صلح و ارامش و رفاه باشن تو بغل مامان باباشون ب ...

آره انشالله من خودم یه غم بزرگ داشتم که نمیزاشت از بزرگ شدن بچه هام خوب لذت ببرم اینه که برا همه دعا میکنم خوب و سیر لذت بزرگ شدن بچه هاشون رو ببرن