2777
2789

حاملم..همش تو خونم امشب شام درست نکردم دلم کباب میخواست  شوهرم اومد گفت شامم که نداریم گفتم حال نداشتم درست کنم زد برقامون رفت بهش گفتم حالا که برقا هم رفته بریم بیرون بعد برگشت بهم گفت تو این وضع خراب یه گرون نمیتونیم کار کنیم حالا تو رو هم ببرم بیرون ۱ میلیون واست خرج کنم

بعد خودش نشست خربزه و نون پنیر خورد منم صدا زد گفت بیا بخور منم گفتم‌ نمیخورم خودش میدونه من اونجور چیزا نمیخورم

الانم برق نیست اون تو حال خوابیده

منم اومدم تو اتاق و نشستم تو تاریکی و خوشحالم که برق نیست و راحت و بی صدا دارم اشک میریزم

دلم شکسته از این دنیا از خودم از همه چی

من وسواس فکزی هم دارم صبح تا شب به همه چیز خیلی فکر میکنم اونقد فکر میکنم که هر روز سرم میترکه از درد..هر روز کلی استرس متحمل میشم..خرابم خیییییلی دست بهم بزنن فرو میریزم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

میدونم حق داری واقعا

ولی شاید دستش خالی بوده

اگر پول داره و این کارو نمیکنه حق داری

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه کلمه میگفتی ویار کباب دارم بریم دو سیخ بخوریم. اون چه خبر داره تو دلت چیه. گاهی یه ذره پول پس انداز داشته باشین بیرون رفتنی خرج کنید مرد فکر نکنه فقط خودش داره خرج میکنه فشاربیاد چرت و پرت بگه 

چی بگم.همیشه اینجوریه شوهرت؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

عزیزمممم حق داری منم باردارم خیلی حساسم چیزی می‌خوام اگه نگیره به شدت ناراحت میشم و گریه میکنم ولی پیش خودت بهش حق بده پول درآوردن خیلی سخت شده واقعا مردامون اعصاب واسشون نموندم 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

عزیزم حق داری 

بخصوص اینکه تو دوره ی حاملگی  زن روحیه حساس تری داره و توجه بیشتری میخواهد  ، کاش مردا این چیز هارو بفهمن ، اگر پولم نداشت میتونست تو رو ببره بیرون با هم دور بزنید …

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
چی بگم.همیشه اینجوریه شوهرت؟

آره ۴...۵ ماه یبار میبره بیرون

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️