2777
2789

من متاسفانه ظاهر برام مهمه و به جز پسرایی که ظاهرشونو استایلشون حداقل مثله من نباشه نمیتونم وارده رابطه شم و حسی ندارم به هیچکدوم واین پسرایی که من دوست دارم موقعه اشنایی همشون شیطونن یا رابطه میخوان خطه قرمزمو‌میگم حتی اوکیو میدن ولی باز تکرار میکنن 

این باعث شده من فکر کنم همه پسرا اینجورین و افسرده شم بنظرتون چیکار کنم و کجایه راهو اشتباه رفتم بااینکه خطه قرمز دارم و اگاهم  و حتی شخصیته طرفم برام مهمه ولی خب اول ظاهره که باید به دل بشینه ولی واقعا نمیتونم به جز اینا حسی داشته باشم به تیپ شخصیتایه دیگه

واینکه من میترسم از رابطه جنسی یا اینجور پسرا اگه اینجوریی پیش بره خب تنها میمونم😂که اصلا دلم نمیخواد با تنهاییم اوکیم ولی ادم باید یه پارتنرم داشته باشه دیگه خوش بگذرونه قرار نیست که تا اخر عمرم  تنها بمونم

کسایی که تجربه دارن خیلی خوب میشه بگید ماهم یاد بگیریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت 9 بزارش دم در

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

تاحالا وارد رابطه نشدی؟؟

اگر شدی تا چ حدی بوده 

با هرکسی وارد رابطه نشو و خودتو راحت در اختیار پسرای ل...شی اینجور نزار 

بعضی پسرا واقعا مرد هستن و ازین چیزا از دختر نمیخان و احترام میزارن ب دختر

متاسفانه پسر شیطون جذاب همینن اکثرشون

تازه شیطون جذاب رو میشه هضم کرد

یه سری پسرا هستن زشت و بیریختن و اونام ببل به دست دنبال دختران😑😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

پسری که اینجوری هست یعنی داره بازیکن میده 

کسی که دوستت داشته باشه احترام تو نگه می‌داره 

غیرت داشتن به این نیست که بهت بگه سالن رو بکش جلو به اینه که اول از همه میاد جلو میگه ازدواج کنیم دوست پسر و پارتنر معنی ندارد به نظرم