2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷روزه

عزیزم مادر شوهرم مثل شما عمل کرد بعد دید تغییر نکرده پیش دکتر مراجعه کرده بود دکتر گفته بود هیچ مشکلی نداره فقط طول می‌کشه جا گیر بشه بعد از یک ماه عالی شده الان شمام همین طوره صبر کنید و دارو هاتو قطع نکن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مادر شوهرم مثل شما عمل کرد بعد دید تغییر نکرده پیش دکتر مراجعه کرده بود دکتر گفته بود هیچ مشکل ...

خدا کنه

افسردگی گرفتم

با دوتا بچه ی کوچیک تن به همچین عملی دادم که وضعیتم بهتر شه الان بدتر شدم

هم افتادگی رحم داشتم هم مثانه هم رکتومواژینو پلاستی هم انجام داد دکترحس میکنم بدتر شده بی اختیاری اد ...

عزیزم منم همه این مشکلات دارم میشه بپرسم بیمارستان دولتی رفتی یا خصوصی؟ هزینش چند شد؟ چندروز بستری شدی؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
عزیزم مادر شوهرم مثل شما عمل کرد بعد دید تغییر نکرده پیش دکتر مراجعه کرده بود دکتر گفته بود هیچ مشکل ...

داروهام امروز تموم شده

فقط کلیندامایسین و مترونیدازول داد که عفونت نکنه

عزیزم منم همه این مشکلات دارم میشه بپرسم بیمارستان دولتی رفتی یا خصوصی؟ هزینش چند شد؟ چندروز بستری ش ...

عزیزم یه شب بعد عمل بستری شدم

خصوصی بودم

دکتر ۱۵گرفت

بیمارستان ۹۳۰۰

ولی اون هزینه ای که  دکتر گرفت به خاطر واژینوپلاستی بود 

عزیزم یه شب بعد عمل بستری شدمخصوصی بودمدکتر ۱۵گرفتبیمارستان ۹۳۰۰ولی اون هزینه ای که دکتر گرفت به خا ...

انقد از درد عمل میترسم کلی مشکل برام پیش اومده کسی نیست بعد عمل از من مراقبت کنه بچه‌ام 6سالشه بنظرتون با این شرایط برم په عمل ؟

انقد از درد عمل میترسم کلی مشکل برام پیش اومده کسی نیست بعد عمل از من مراقبت کنه بچه‌ام 6سالشه بنظرت ...

عزیزم درد من در حد بخیه زایمان طبیعی بود

ولی یکم بیشتر چون بخیه ها بیشتره دیگه

من پسرام یکیشون ۶سالشه یکیشون 2سال و نیم

اگه همسرت برای پخت و پز و کارای خونه کمکت میکنه به نظرم عمل کن چون بچه ی ۶ساله به نظرم رسیدگی انچنانی نداره

من ده روز اول همسرم کارارو کرد بعد خودم تا حدودی

اگه هم دوباره بچه میخوای عمل نکنی بهتره

چون مایی که با یه زایمان این بلاها سرمون اومده بازم میاد

عزیزم درد من در حد بخیه زایمان طبیعی بودولی یکم بیشتر چون بخیه ها بیشتره دیگهمن پسرام یکیشون ۶سالشه ...

بچه یکی دیگه میخوام ولی شاید 5یا 6 سال دیگه شما اولین نفری هستین میگین دردش کمه اخه بعضیا آنقدر منو ترسوندن شاید اونا عمل لابیا هم داشتن دردشون بخاطر اونه من لابیا ندارم ولی این مشکلات شمارو همرو دارم خیالم راحت شد انشاالله پیگیرش میشم ببخشید ولی بعضیا میگفتن نمیشه بشینی دسشویی بزرگ کنی وایستاده همچین چیزی هست ؟ روی توالت فرنگی میشه نشست روزای اول؟

بچه یکی دیگه میخوام ولی شاید 5یا 6 سال دیگه شما اولین نفری هستین میگین دردش کمه اخه بعضیا آنقدر منو ...

منکه همش توالت ایرانی استفاده کردم فرنگی باشه بهتره ولی من ایرانی همش استفاده کردم

شربت ملین میده فشار زیاد نمیاد

برا من عین بخیه زایمان طبیعی بود و از لحاظ درد کاملا برام قابل تحمل بود

همسایمون عمل کرده بود اون لابیا هم بود

از شدت درد با تهعد خودش و همسرش براش مورفین تزریق کردن دوتا دوتا خواهرش میگفت موهاشو میکنده انقد درد داشته

باورت میشه من اصلا مسکن یا شیاف برا بخیه هام استفاده نکردم

چون موقع بیحسی سرمو بلند کرده بودم سردرد بدی گرفتم مسکن به خاطر سردرد استفاده کردم

منکه همش توالت ایرانی استفاده کردم فرنگی باشه بهتره ولی من ایرانی همش استفاده کردمشربت ملین میده فشا ...

دقیقا منم حس میکنم اینا خیلی درد دارن مال لابیا هست چون لابیا پر عصب هست دردش وحشتناکه انشاالله هرچه زودتر خوب بشی عزیزم مرسی که جوابمو دادی 😘