2777
2789

تا خرخره تو قرضیم 

ولی شبا عین گاو میخابم

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این نباید دغدغمون میشد...💔🥲

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

میدونم ک زندگیم درس نمیشه کاش حداقل بمیرم چون دیگه طاقتشو ندارم..هی ی کاری واسمون جور میشه میگم خداروشکر خدایا بالاخره مارو هم دیدی  فرداش در عین خوش خیالی همه چی بهم میریزه نمیدونم چ گناهی کردم خدا این کارا رو میکنه باهام البته اگه وجود داره..

خیلی دلم گرفته🥲پس کی میخواد درس بشه

بنظرت درست میشه 

امیدت به خدا باشه 

وضعیته خیلیا همینطوره 

چاره ای نیست جز تحمل کردن و سخت زندگی کردن💔🤕

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

سوره واقعه رو هر شب بخون  رزق و روزی ات زیاد میشه 

یه ذکر دیگه هم هست برای خودم واقعا واقعا به لطف خدا خیلی مجرب بودش 

که هر باار که خوندم  خدا بی نصیب نگذاشته منو رزق درشتی رو خدا بهم رسونده 

یک بار چله شو برداشتم ۴ سال پیش 

البته توی یک گروه بود و هر روز نوبت یکی بود و واقعا انتطارشو نداشتم اما همون روزی که نوبت من بود خونه خریدیم 

البته فکر میکنم شاید به نفس پاک بقیه اعضا بود 

امسال اول فروردین که خودم تنها چله شو  گرفتم وسطاش خیلی هدیه از بقیه گرفتم که طلا بودن  و لپ تاب  

ذکرش این بود هر روز ۵ مرتبه 

یا الله یا الله یا الله یا رب یا رب یا رب یا حی یا قیوم یا ذوالجلال والاکرام یا حی و یا قیوم یا ذوالجلال والاکرام 

یا حی و یا قیوم یا ذوالجلال والاکرام اسئلک بسمک الاعظم ان ترزقنی رزق حلالا طیبا برحمتک یا ارحم اراحمین

البته حتما اینو توی اینترنت سرچ کن که ذکرشو درست و با اعراب برات بیاره من شاید غلط و اینا نوشته باشم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
سوره واقعه رو هر شب بخون رزق و روزی ات زیاد میشه یه ذکر دیگه هم هست برای خودم واقعا واقعا به لطف خد ...

باورت میشه من این ذکر یا الله یاالله رو تقریبا ۴ ۵ ماهه میگم ولی اثر نداشته

همین ذکر رو ؟؟؟ 

چون یدونه دیگه شم هست شبیه همین یا الله یا الله یا الله ... ولی یا حی یا قیوم دیگه نداره  و فقط همون یا ذوالجلال والاکرام رو داره صبح و شام سه باره 

ولی این ختمش روزانه ۵ بار و ۳ بار یا حی یا قیوم هم داره  

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

روزگار سختیه.واقعا برای همه سخته، برای بعضیامون بیشتر.

اگر کارتون همیشه خراب میشه، یکم به تصمیماتتون نگاه کنید، یه موقع خودمون ممکنه اشتباه کنیم.

بعد سعی کن ببینی خودت چکار میتونی بکنی مهارتی نداری؟، ان شاالله خدا بهتون روزی ببخشه.