2777
2789
عنوان

خواهشا راهنمایی کنید

41 بازدید | 7 پست

شوهرم وقتی باهاش صحبت میکنم همش میگه آب دهنتو قورت بده!!!!! وقتی صحبت میکنی عین آب دهنت بین لبات عین پنیرمیتزا کش میاد 😔😔

منم قورت میدم اما بی فایدست.

اونم کوتاه نمیاد میگه باید تند تند قورت بدی.

باور کنید خیلی سخته تا حدی که داره به رابطه مون لطمه میزنه شاید باور نکنید!!!!!

خواهشا اگه راهی میدونید بهم بگید، نگید مشکلت قند خونه که ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ یعنی تند تند برم بیرون تف کنم؟؟؟شما امتحان کردی؟ مثل من بودی؟

اره یک شب تا صبح دهنم صاف شد🤣 یا دستمال داشته باشه دستمال کاغذی رو چند لایه کن هی میاد بریز بیرون

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

اره یک شب تا صبح دهنم صاف شد🤣 یا دستمال داشته باشه دستمال کاغذی رو چند لایه کن هی میاد بریز بیرون

یعنی یه شب تا صبح این کارو کردی، مشکلت برای همیشه حل شد؟؟؟ میشههه؟؟؟

یعنی یه شب تا صبح این کارو کردی، مشکلت برای همیشه حل شد؟؟؟ میشههه؟؟؟

اره ی مدت خیلی لبنیات فکر کنم خوردم اینجوری شد بعد ی شب تا صبح گرفتار بودم دیگه. هی میومد. حالا برای شما نمیدونم در چه حده ولی قشنگ متوجه میشی ک رطوبت دهانت کم میشه. و برای من که فعلا برنگشته خداروشکر

اره ی مدت خیلی لبنیات فکر کنم خوردم اینجوری شد بعد ی شب تا صبح گرفتار بودم دیگه. هی میومد. حالا برای ...

مال منم زیاد نیست خیلی والا 

یعنی خودم اوکیم و مشکلی ندارم 

ولی شوهرم حساسه 

ایشالا با راه حل شما حل شه 

باورت نمیشه چقدر نگرانمممم

مال منم زیاد نیست خیلی والا یعنی خودم اوکیم و مشکلی ندارم ولی شوهرم حساسه ایشالا با راه حل شما حل شه ...

ان‌شاءالله.