2777
2789
عنوان

اینهمه قرص میخورم به نظرتون

29 بازدید | 3 پست

بچه ها قضیه از این قراره دکتر گفته هر 8 ساعت آنتی بیوتیک بخورم ینی رسما دارم روزی سه تا آنتی بیوتیک میخورم دوز بالام هست سفالکسین دوز 500
بعد اینو برا جوشام نوشته کنار چیزای دیگه ولی جوشامم اخه زیاد نیست جوش هورمونی میزنم برا اون رفته بودم دکتر کنار داروهای دیگه گفته بهم منتها حس میکنم خیلی زیاده تجربه ای دارین راجب عوارضش؟ چیکار کنم

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

خوردم آنتی بیوتیک برای جوش بی فایده هست تا می‌خوری خوبی تموم میشه دوباره درمیاد نمیشه که کل سال آنتی بیوتیک خورد 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خوردم آنتی بیوتیک برای جوش بی فایده هست تا می‌خوری خوبی تموم میشه دوباره درمیاد نمیشه که کل سال آنتی ...

نه عزیزم میدونم جوشای منم هورمونیه همیشه نمیزنم فقط وقتی پریودام بهم میریزه اینجوری دوسه تا میزنم و الان چند وقتیه اینجوری شدم واسه ایکه جوشای الانم برن داد وگرنه دارو و کرم و شوینده و چیزای دیگم داده فقط میخوام ببینم زیاد نیس روزی سه تا؟ اونم تا دوهفته

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم میدونم جوشای منم هورمونیه همیشه نمیزنم فقط وقتی پریودام بهم میریزه اینجوری دوسه تا میزنم و ...

نه زیاد نیست هر هست ساعت هست دیگه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده