2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت میشیدن

110 بازدید | 13 پست

من امروز رفتم بانک متصدی بانک ازم پرسید تحصیلات چیه

چه امضا ساده ای داری ممکن جعل اش کنن

ناراحت شدم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این متصدی های بانکا چرا سرشون همه جای ملت هست ولی تو کار خودشون نیست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

متصدیا قبلا وقت نمیکردن جواب سلام بدن تازگیا پرحرف شدن

من چکتی مبلغ پایین میبردم یکیشون برگشت مهد کودکه مگه؟

گفتم ناراحتی برم چکامو بدم رئیستون؟ بتوچه؟😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

متصدیا قبلا وقت نمیکردن جواب سلام بدن تازگیا پرحرف شدن

همزمان با من خانمی مسن هم اومد

به اون هم گفت امضا بزن

بعد به من نگاه کرد

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
من چکتی مبلغ پایین میبردم یکیشون برگشت مهد کودکه مگه؟گفتم ناراحتی برم چکامو بدم رئیستون؟ بتوچه؟😐

به من هم همین طور رفتار داشت خیلی اعصابم خورد کرد

من با خشم نگاش کردم

آخرش کارم تموم شد تشکر نکردم

من چکتی مبلغ پایین میبردم یکیشون برگشت مهد کودکه مگه؟گفتم ناراحتی برم چکامو بدم رئیستون؟ بتوچه؟😐

آفرین دقیقا انگار ب شان و مقامشون برمیخوره واسه خودمم پیش اومده

خوب جواب دادی

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

همزمان با من خانمی مسن هم اومدبه اون هم گفت امضا بزنبعد به من نگاه کرد

یعنی چی؟میخواس بگه یاد بگیر؟😐

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

یعنی چی؟میخواس بگه یاد بگیر؟😐

آره  منظورش همین بود😔

یا هم می خاست بگه این بیسواد وسن بالا ازشما امضاش بهتره

آره منظورش همین بود😔یا هم می خاست بگه این بیسواد وسن بالا ازشما امضاش بهتره

😐ولش کن رسما رد داده بوده آخه بگو ب تو چ تو کلاهتو بگیر باد نبره