2777
2789
عنوان

همونم ک شوهرم بهم خیانت کرده

878 بازدید | 33 پست

تو تاپیک قبلیم جریان تعریف کردم.. 

امروز با یکی از دوستام رفتم محل کار شوهرم تو پاساژ رفتم مغازه زنه.. از قبل منو مبشناخت میدونست زنشم. زنرو دیدم حالم بد شد اولش نتونستم حرفمو بزنم. اومدم بیرون چندتا نفس عمیق کشیدم یه لیوان آب دوستم بهم دادش خوردم دوباره رفتم سر وقت زنه.  

بهش گفتم چرا رو زندگیم آوار شدی برو با یه مرده مجرد نه مردی ک زنوبچه داره. با کمال پرویی گفت مردا هر چ قدر بخان میتونن زن داشته باشن فلانی قراره منو هم بگیره زنش بشم.تو هم باید بهم عادت کنی قراره هوو بشیم . دوستم بهش گفت خجالت بکش زنیکه خ..راب بی آبرو بی حیا لجن.. حرصم درومد یه سیلی زدم تو صورت زنه. دوستم اومد جدام کرد ازش . همه داشتن نگا میکردن با صدای بلند گفتم با شوهرم رفیق شدی برگشتی میگی میخام زنشم بشم کلی هم فشش دادم . شوهرم از کار خودش صدارو شنید اومد شوکه شد وقتی دید منم دارم دعوا میکنم..دوستم به شوهرم گفت حیف خانومت نیست بخاطر این زنیکه بی بندو بار زندگیتو داری خراب میکنی..شوهرم از خجالت قرمز شده بود... اومد جلو منو برداشت برد تو ماشینش اورد خونه. میگه دیگه نمیرم سرکار.. بهش میگم فردا میرم ب بابات میگم مثل سگ افتاده ب دستو پام گریه میکنه میگه نرو گ..ه خوردم دیگه هیچ وقت سمت کسی نمیرم بهم فرصت بده جبران میکنم برات.. 

ب نظرتون ببخشمش با وجود خیانتی ک کرده بهم؟؟

یا برم خونه باباش بگم همه چیو؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نمیتونم قضاوت کنم چون خودت بیشتر از همه می‌دونی نه ما 

ولی ولی ولی اونجا که خانومه انقد بی پروا شده که منم زنش میشم فک کنم رابطشون از سطحی هم بالاتر بوده چون عجیبه این یعنی شوهرت وعده ای چیزی داده

هرخانمی خیانت با چهارتا دادو بیداد قهر بدون اقدم گذشت کنه مطمعن باشه هیچ وقت آرامش نمیرسه وتکرارش هم بارها میبینه پس از خیانت نگذرین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

برو به باباش  بگو وگرنه پرو میشه باز میره سراغ اون زنه مزخرف

اگه هم به غلط کردن نیوفتاد مهریتو بزار  اجرا  

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

زنه با صدای بلند میگفت اصلا من ج..نده عالمم ب تو ربطی نداره.. بهش گفتم وقتی رو زندگیم آوار شدی بهم ربط داره. 

برگشت گفت شوهرت باید جلو خودشو می‌گرفت من نباشم یه زنه دیگه برو شوهرتو جمع کن. بهش گفتم تو ک میخای زنش بشی بدتم ک نیومده.. دیگه رفت شوهرمم  منو اورد بیرون از اونجا  

این دفعه شرط براش بزار

اگ خونه یا ماشین دارید بگو بزنه به نامت و حق طلاق رو بگیر

بگو اگ ی چیزی بفهمم میرم به خانوادت میگم

الان فقط حق طلاقو بگیر و اگ ملکی ماشینی چیزی داره ازش بگیر 

زنه با صدای بلند میگفت اصلا من ج..نده عالمم ب تو ربطی نداره.. بهش گفتم وقتی رو زندگیم آوار شدی بهم ر ...

زنه چقد کثیفه .....

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁