2777
2789

سلام

بنده ارشد روانشناسی دارم.

زمینه فعالیتم در رشته روانشناسی بیشتر پژوهشی است.

سوالی در موضوع روانشناسی دارید بپرسید سر فرصت پاسخ می دهم.

از اینکه مطالب غیره در این تاپیک ثبت نمی کنید سپاس گزارم

روانشناس

یکسال هست همسرم رو از دست دادم ولی از حال بد بیرون نمیام روزی هزاربار به مرگ فکر میکنم و از خدا میخوام مرگ‌من رو هم بده دارو هم یه روز در میون آسنترا ۵۰ مصرف میکنم ولی روز به روز دارم بدتر میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال هست همسرم رو از دست دادم ولی از حال بد بیرون نمیام روزی هزاربار به مرگ فکر میکنم و از خدا میخو ...

پیش سه تا مشاور هم رفتم ولی حرفاشون بدرد نمیخورد یکی میگفت خونه رو عوض کن انگار با این حال بد من و دست تنها عملی هست یکی هر چی گفتم گفت طبیعیه انتظارت از خودت زیاده خلاصه حرفاشون به دلم نشست 

دو تا هم بچه دارم ولی حتی بخاطر اونا هم نمیتونم حفظ ظاهر کنم 

۳۶سالمه مجردم افسردگی و وسواس دارم

۶سال پیش کسی رو که میخواستم به خاطر رفتارای اشتباه خودم و نامردی خانوادم از دست دادم

امید به آینده ندارم

تنهایی خیلی اذیتم میکنه،همش به مرگ فکر میکنم،روزهامو به سختی میگذرونم

خانواده بی تفاوت و سرد وعصبی ای دارم

بسیاربسیار کم حرفم،سر همین هرکی برای ازدواج و خواستگاری میومد پا پس می‌کشید

تو دوران کودکی سرم ضربه خورده،نمیدونم خنگی وکم حرفی افراطیم واسه اونه یا نه

چطوری دیسیپلین رو تو زندگیم قطعی کنم؟ 

یروزایی پیش میاد برام، کارایی که باید تیک بخورن نمیخورن و عصبی میشم و کلا استرس میگیرم به کارایی که باید شروع کنم و برای ایندم خوبه، ولی نمیکنم

چطوری دیسیپلین رو تو زندگیم قطعی کنم؟ یروزایی پیش میاد برام، کارایی که باید تیک بخورن نمیخورن و عصبی ...

نیازی به دیسیپلین خاصی نیست. فقط کافیه انعطاف پذیری رفتاری داشته باشید. تلگرام دارید بهتون آدرس بدم برید گوش کنید؟

روانشناس

۳۶سالمه مجردم افسردگی و وسواس دارم۶سال پیش کسی رو که میخواستم به خاطر رفتارای اشتباه خودم و نامردی خ ...

سلام

فعالیت های اصلی زندگیتون چیه؟ تفریحاتتون چیه؟ دوست صمیمی چندتا دارید؟

روانشناس

سلامفعالیت های اصلی زندگیتون چیه؟ تفریحاتتون چیه؟ دوست صمیمی چندتا دارید؟

سلام ،تفریح خاصی ندارم،گاهی میرم پارک یا فیلم میبینم یا میخوابم

دوست صمیمی ندارم،به شدت کم حرفم و نمیتونم با کسی ارتباط خوبی برقرار کنم

تو این گرما هفته ای یکبار میرم حموم

ساده ترین کارها برام سخته

حوصله مسواک زدنم حتی ندارم

فقط نفس میکشم،زندگی نمیکنم

با این روحیه معلمم هستم

سلام ،تفریح خاصی ندارم،گاهی میرم پارک یا فیلم میبینم یا میخوابمدوست صمیمی ندارم،به شدت کم حرفم و نمی ...

دوست داری چه تفریحی انجام بدی که تا حالا انجام ندادی؟

روانشناس

ایست قلبی _فوتشون خیلی ناگهانی بود و تروما شده برام تمام صحنه ها

درست می فرمایید تروما شدیدی به شما وارد شده. در حال حاضر فعالیت های اصلی زندگیتون چیه؟

روانشناس

یکسال هست همسرم رو از دست دادم ولی از حال بد بیرون نمیام روزی هزاربار به مرگ فکر میکنم و از خدا میخو ...

گلم همسرت چند سالش بوو فوت شد .منم امسال همسرم‌رو ۳ ماهه از دست دادم دیگه امیدی به زندگی ندارم

سلام من ۳ ماهه همسرم رو بر اثر تصادف از دست دادم .کلا یه سال بود ازدواج کرده بودیم ..افسردگی شدید گرفتم شب تا صبح بیدارم .صبح تا شب خابم ..هیچ فعالیتی هم انجام نمیدم مثل مرده متحرک شدم .فقط نفس میکشم .