2777
2789
عنوان

چقدر از ادم هایی که دیگران رو تشویق به ازدواج میکنن متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست
اینم هست ولی به نظرم اون عشقی که تو بزرگ سالی تجربه میکنی و با همه تفاوت ها و ویژگی های خوب و بد طرف ...

من تجربه عاشقیم. 15 سالگی بود 

اون طرف هیچی نداشت 

هیچی.. نه ظاهر نه چیز دیگ 

اما بعد اون دیگ  عاشقی رو تجربه نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا یه وقتایی میگم شرایط شاغل شدن ندارم یهو میزنن رو پیامت. .واه واه.فرق تو با اشیا چیه یعنی همش بیکا ...

درست نیست واقعا این چیزا ،کسی که یه پیشنهادی میده برای یک بار بیشتر نباید تکرار کنه ما خودمون صلاح خودمون و بهتر میدونیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه اخ اخ بو میده 

شوهر خوب اگر گیرتون میومد که الان کل اینستا و دنیارو پر کرده بودین 

گیرتون نیومده 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه اخ اخ بو میده شوهر خوب اگر گیرتون میومد که الان کل اینستا و دنیارو پر ...

بعدشم من دلیل ازدواج نکردنم بیماری هست که مادرزادی هست حتی اگ خواستگار خوب داشته باشم وجدانم اجازه ازدواح نمیده 

به حق این ماه صفر 

بخاطر حرفی که زدی خدا ازت نگذره 

من که نمیگذرم