2777
2789

دارو آره

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق عملنسبتا بله

عه همکاریم

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

میشه یه کم بیشتر توضیح بدین پرستیژ داره ؟ مزایا و معایب؟؟

من طبق دیدگاه اطرافیانم بله بنظرم پرستیژ داره

این یه متنیه که من برای معرفی رشته ام برای بچه ها میفرستم امیدوارم کمک کننده باشه  

کار ما توی اتاق عمل کمک به جراح برای انجام جراحی به صورت صحیح و استریله بعضیا به خاطر اطلاعات کمشون فک میکننع ما فقط ابزار میدیم دست جراح😶😂 این فقط یک درصد کار ما هستش ما همراه با جراح جراحی میکنیم 

توی هر اتاق عملی وجود دو کارشناس اتاق عمل در دو نقش اسکراب و سیرکولر واجبه که نقش سیرکولری و اسکرابی چرخشیه

سیرکولر حفظ حریم بیمار،نوشتن پرونده،چک کردن ابزار و دستگاه ها، شمارش گاز ها،تحویل نمونه های بافت بیمار در قالب یه بافت حفاظت شده به پاتولوژی،پوزیشن دادن بیمار

اسکراب همراه با جراح دست میشوره میره سرعمل همراه با جراح جراحی میکنه،نیاز کادر و در حین عمل باید فراهم کنه زدن بخیه انتهایی،پانسمان،درن گذاری،تزریقات حین جراحی از جمله وظایفه اسکرابه

از خوبی های این رشته اینه که با همراه مریض در ارتباط نیستی و اکثرا مریضا بیهوش و یا بی حس ان و سختی سر و کله زدن با اونارو دیگه ندارید

شیفت شب دارید ولی خب درکل هم شیفتای شب هم سایر شیفتاتون خیلی سبک تره نسبت به پرستاری

یه شغل پرهیجانه و دچار روزمرگی نمیشید

امکان اد شدن و درآمدهای خیلی بالاتر و دارید

از معایبش بخوام بگم ممکنه توی یه عمل خیلی سرپا بایستید 

با خون و بافت بیمار سروکار دارید پس نباید ترس داشته باشید یا حالتون بد بشه

ممکنه صحنه های دلخراش مثل چاقوخوردگی و... رو ببینید

مثل اکثر شغل های کادر درمانی مثل پرستاری کار زیاد و حقوق کم در مقابل زحمت زیاد و دارید 

حقوق رشته های پیراپزشکی مثل اتاق عمل، پرستاری،هوشبری و... در صورت استخدام شدن و یا حتی قراردادی تقریبا به یک اندازه اس و میانگین از ۱۷ به بالاس البته توی هر شهر و هر بیمارستانم فرق میکنه یکم

توی رشته اتاق عمل اگه بتونید مهارت و کار خودتونو اثبات کنید و یخرده هم خوش شانس باشید میتونید اد جراح باشید یعنی با یه جراح بخصوص کار کنید و برای هر جراحی از جراح حقوق دریافت کنید که در این صورت درآمدتون بیشتره و سقفش مشخص نیست ولی خب خیلی درصد کمی از بچه های اتاق عمل میتونن اد بشن

مثلا خودم کسی و میشناسم از این رشته که درآمد ماهیانه اش بیش از ۱۰۰ میلیونه

درمورد مهاجرتم فرصت مهاجرت رشته خوبه ولی اگه قصدتون برای مهاجرت خیلییی جدیه پیشنهادم پرستاریه چون امکان مهاجرتش آسون تره

در کل بازار کار خوبی داره و بعد از طرح میتونید آزمون استخدامی بدید و رسمی بشید یا پیمانی و قراردادی کار کنید که تفاوت درآمدشون تا جایی که میدونم زیاد نیست