2777
2789
عنوان

با این کار داداشم باید از این ساختمون بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست
ساعت ۳صبح واقعن مزاحمته حالا همسایتون به کنار شما که باهاش توی خونه ایید اذیت نمیشید ساعت ۳ خواب نیس ...

نه عزیزم منو داداشم تابستونا تا ساعت ۴/۵ گیم بازی میکنیم🤣

آخه هر روز نبود که فقطططططط ی دیروز بود که پسرخالم اومده بود خونمون ، داداشم خودش خیلی درس داره ، داره طرح میده خودش

پسرخالم گذاشت گفت یکم استراحت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برخورده بهت من یه بی فرهنگ به برادرت گفتم که دقیقا وصف ش بود بعد به نظرت حرفی که برادرت زده زشت ...

بهم بر نخورد شما گارد گرفتی

حرفش قطعا بد بوده و اشتباه ولی خب دیگه نه در حدی که بیفرهنگ باشه

داداشم واسه موقعیت فعلیش خیلی تلاش کرده حقش نیست بهش بگی بیفرهنگ

عزیزم منم منظوری نداشتم❤️🫂

😂😂😂منم یبار رفتم خونه ی خواهر زندایی همسرم تو خونه خیاطی میکنه بهم گفته بود بیا لباستو ببر رفتم د ...

واییییی🤣🤣🤣🤣

ولی چقد باشعوری شما😘

من الان از این ناراحتم که بابام داره داداشمو دعوا میکنه ، گناه داره😭

بنده خدا اومده با احترام ی درخواستی کرده باید اینطوری در موردش بگه گوه نخور و آقای دماغ حرف بد نیست ...

والا با احترام نگفت

خیلی تند و با عصبانیت گفت

بعدشم این آقا خودش شب جمعه ها پارتی میگیره

اینقد بی ادبه تو خونه خانوادشو با الفاظ رکیک صدا میزنه حالا واسه ما سیس گرفته😐

نخندددددددد😐🤣🤣🤣بابام داره داداشمو دعوا میکنه من دویدم تو اتاق درو بستموای بمیرم واسه داداشم💔😭� ...

وایییی🤣🤣🤣

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.