2777
2789

بپرس ببین از پوسیدگی رنگش زدن یا از ضربه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پوسیدگی رنگش باشه ارزش خرید داره؟؟

عزیزم کارشناس برا همین بهش پول میدن که همینا رو بگه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

میدونم عزیزم میخوام از قبلش بدونم که نرم برا بازدید ماشین نه وقت خودمو بگیرم نه فروشنده رو

ماشین هزار تا مورد داره یه پول ندی کارشناس عوضش تو یک موردش ده برابر پول کارشناس ضرر میکنی

ماشین هزار تا مورد داره یه پول ندی کارشناس عوضش تو یک موردش ده برابر پول کارشناس ضرر میکنی

بله عزیزم درسته نه حتمااااا کارشناس میبرم بالاخره ۴تومن پول ماشینه قطعا اگه یه جاش خراب باشه باید هزینه زیادی پرداخت کنی

بله عزیزم درسته نه حتمااااا کارشناس میبرم بالاخره ۴تومن پول ماشینه قطعا اگه یه جاش خراب باشه باید هز ...

ان شاالله ماشین خوب با سلامتی گیرت میاد