2777
2789
عنوان

عفونت دندون

72 بازدید | 12 پست

ریشه دندونم قسمت بالا مونده تو لثه عفونت کرده دردش به پشت سرم میزنه

گه گداری یه نقطه سفید از همون چشمم میره بالا بنظرتون عفونته یا چیز خطرناکیه تا دکتر برم میترسم 

یه مدتم هست سردرد ولم نمیکنه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
حتما برو‌دکتر خطرناکه خدایی نکرده عفونت پخش بشه احتمال خدای نکرده مر..گ هست

😐😐استرسمو بیشتر کردی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دندونم عفونت کرد بعد ۴ ماه هنوز لثم پف داره و استخوان صورتم درد میکنه خیلی نگرانم یه درد خاصی هم ...

افرین منم همینم

پشت سرمم دذد میکنه

استخون گونمم درد میکنه

هیلی بده میترسم صورتم کج و کوله بشه آخه میگن عفونت میتونه استخوان گونه رو بشکونه😭من گوشمم گرفته اون ...

من بخاطر سینوزیتم اون هفته کلی انتی بیوتیک خوردم 

باز الان سردرد و حالت تهوع دارم دیگه 

من بخاطر سینوزیتم اون هفته کلی انتی بیوتیک خوردم باز الان سردرد و حالت تهوع دارم دیگه

به من آموکسی کلاو داده بود عوارض بدی داشت یه احساس سردرد و گیجی بدی داشت برای من

چیکار میخوای بکنی به دکترت گفتی 

من دیکه به دکترام نمیتونم اعتماد کنم 

به من آموکسی کلاو داده بود عوارض بدی داشت یه احساس سردرد و گیجی بدی داشت برای منچیکار میخوای بکنی به ...

ببینم برای فردا میتونم نوبت بگیرم برم

الان میگن خطر مرگ داره ترسیدم والا😐

اه لعنتی درمانش طول میکشه من یبار صورتم کامل وزدم کردم زیرچشمم کبود شد هیلی وحشتناک بود الانم درد گو ...

من که امروز رفتم جراحی کردم

دندونام عفونت کرده بود و کیست داشت 

بیخود نبود سرم داغون شده بود