2777
2789
عنوان

شوهرمو ببخشم یا نه

364 بازدید | 37 پست

نمی‌دونم شاید فکر کنید من الکی میگم یا چه می‌دونم دچار توهم شدم و ازین حرفا اما هرچی تو دلمه رو میگم

من خیلی نفرینم گیراس خیلی یعنی هرکسی آزارم بده دلمو بشکنه نفرینش کنم از ته دلم اون آدم ب عین همون نفرین گرفتار میشه 

بارها این اتفاق افتاده بارها.

خلاصه شوهرم خیانت میکرد بهم زجرم داد با این کارش داغونم کرد منم تا امسال از ته دلم نفرینش نکردم بعد مدتی بود کاری نمی‌کرد یعنی مشاوره می‌رفت و یه رفیق داشت ک نارفیق بود اومد ب بهانه اینکه از دختر بازی و خیانت دورش کنه کاری باهاش کرد ک پولاشو ماشینشو همه چیشو از دست داد جز خونه مون کلی ام بدهی بالا آورده

حالا ام گیره اونایی که پولشو بردن پولشو نمی‌دن هزارتا بهانه دارن خیلی ام آدمای گنده ای هستن 

الان حس میکنم شوهرم ی شاکی خصوصی داره تو دادگاهی که خدا براش تشکیل داده و اون شاکی منم!!! چون هنوز نتونستم ببخشمش از ته دلم دعا نکردم اما عمیقا می‌خوام که پولاشو بدن چون واقعا پشیمونم از نفرینی ک کردم به بچم نگاه میکنم دلم براش می‌سوزه اونهمه خوشی و رفاه ک داشتیم ماشین مدل بالا شاسی بلند انواع و اقسام خریدا و .....

واقعا نمیتونم زندگیمو بدون اونا تصور کنم خیلی پشیمونم از نفرینم باور کنید همین نفرینو کردم همینی که سرش اومده 

الانم فکر میکنم اگه ببخشمش خدا هم ولش می‌کنه تموم می‌کنه این عذابو 

چکار کنم 

جای من بودید چکار می‌کردید 

بخاطر بچت دعا کن مشکلش حل شه

کاش خدا صدای منم اینجوری میشنید

نمیخوام کسی رو نفرین کنم ولی کاش گل میگرفت دهن کسی که با حرفاش میخواد منو عذاب بده همینکه لال بشه ازارم نده کافیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حق تو هست که شوهرت رو هیچوقت نبخشی!!! 

مطمعن باش تو اگه ببخشی،، خدا نمیبخشه رابطه با نامحرم رو!!! 

شاید حکمتی داره این وضع،،،، 

شاید خدا دعاهات رو شنیده،،، کاری کرده که دیگه شوهرت خیانت نکنه!!! 

مردی که پولداره و دغدغه مالی نداره اکثرا هوا برش میداره،،،،شلوارش دوتا میشه!!! 

شاید خدا بهت لطف کرده 

نفرین همیشه دو سر دارهوقتی با یکی تو یه قایق هستی نمیتونی دعا کنی قایق سوراخ شه تا اون تنها بمیره .. ...

دقیقا دمت گرم عین همین سرم اومده الان انقد حالم بده ک نگو مثه سگ پشیمونم 

این حق تو هست که شوهرت رو هیچوقت نبخشی!!! مطمعن باش تو اگه ببخشی،، خدا نمیبخشه رابطه با نامحرم رو!!! ...

درسته راست میگی اما من نمیتونم اون رفته مالی اونهمه خوشگذرونی رو فراموش کنم نمیتونم 😭😭😭😭

نفرین همیشه دو سر دارهوقتی با یکی تو یه قایق هستی نمیتونی دعا کنی قایق سوراخ شه تا اون تنها بمیره .. ...

این چه استدلالی هست که میگین نفرین دو سر داره؟؟ 

اینو کجا نوشته؟؟؟ 

بعنی یکی بهت بدی کنه و نبخشیش،،،، 

نفرینش کنی خودت رو میگیره؟؟؟؟ 

ربطش چیه اخه!!! 

دقیقا دمت گرم عین همین سرم اومده الان انقد حالم بده ک نگو مثه سگ پشیمونم

نماز بخون و به جای نفرین کردن زندگی که خودتو بچه ات هم توش هستین از خدا بخواه شوهرتو سر عقل بیاره