2777
2789
عنوان

رنگ مو وقتی تو اقدامی

3458 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من تو اقدامم واسه بارداری باید حتما موهامو رنگ کنم واجبه میخاستم بدونم ضرری میتونه داشته باشه اگ احیانانزدیک موعدم باشه ؟؟؟؟

مثلا زودرنگ و بردارم ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تو اقدام اشکالی نداره هرچه زودتر رنگ‌کن

اخه چند روز دیگه موعدمه ☹️البته بیبی منفی شده .... 

پس زودی برم رنگ کنم 

عشقم اگ بیبی مثبت شد چی ؟؟؟؟

اونموقع اشکال داره ؟؟؟؟

اخه چند روز دیگه موعدمه ☹️البته بیبی منفی شده ....  پس زودی برم رنگ کنم  عشقم اگ بیبی مث ...

آره بعد مثبت شدن بی بی دیگه رنگ نکن 

الان سریع رنگ کن تا قبل موعدت 

من خودم همین کارو کردم ولی باردار نبودم

تو اقدام كه اشكال نداره قبل از لانه گزيني و ارتباط با خون مادر مشكلي نيست 

زمرد جونم میترسم گذشته باشه از لانه گزینی اما بیبی نشون نداده باشه ؟

میشه؟؟؟؟

روزای اول که تخمک ارتباط خونی نداره عزیزم با خیال راحت رنگ کن و اگه باردار بودی دیگه رنگ نکن یا رنگ بدون آمونیاک بزن. اگه قیمت برات مهم نیس الانم میتونی رنگ بدون آمونیاک بزنی و استرس نگیری

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔