2777
2789
عنوان

دوباره‌فکر مردن سراغم اومده

83 بازدید | 8 پست

خسته شدم حالم گرفتس 

دوست ندارم هیچکاری کنم دوست دارم فقط و‌فقط بمیرم از انجام هرکاری خستم دلم هیچی نمیخواد حوصله هیچی رو ندارم دوست دارمو‌خودمو بکشم ولی فقط بخاطر مامانم دارم ادامه میدم حالم از خودم از شخصیتم از همه چیزم‌بهم میخوره دیگه‌فکرمیکنم همین روزاست که برم هرچی قرص هستو نیست بخورم و بمیرم نمیدونم باید چیکارکنم فقط خیلی خیلی خستم و پر از حسای مزخرف 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمبود شدید ویتامینD

افسردگی دارم تحت درمانم ولی فایده ای نداره

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
طاقت بیار،میگذره درست میشه

هیچوقت درست نمیشه چندین ساله اوضاع همینه

سنی نداری آخه،بخدادهمسایه ما ۲۲ سالشه تازه با بچه ازدواج دوم کرده داره عشق و حالشو می‌کنه

زندگی برای کساییه ک میتونن خوش بگذرونن ن یکی مث من