2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدل ژیلتت رو عوض کن 

قبلش اسکراب کن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شما خودتون ژیلت استفاده میکنید ؟ اگر اره چه برندی ؟

من گاهی اره

نمیدونم عزیزم یادم نیس ولی دو تیغ هستن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شما خودتون ژیلت استفاده میکنید ؟ اگر اره چه برندی ؟

منم عین شمام..یه کاری میگم بهت انجام بده شاید نتیجه دیدی‌..منم هیچییییی بهم نمیسازه پوستم خیلییی حساسه یا جوش میزنم یا موهارو نصفه میبره

ژیلت جنس خوب بخر، از حموم که اومدی کامل بدنتو خشک کن با حوله

یه پماد هست ۲۰۰ تومنه ولی بزرگه زیاد داره، اونو به هرجایی که شیو کردی میتونی بزنی..فقط اینو یادت باشه که مقدار پماد رو زیاد بزن روی پوستت، کم بزنی بازم یکم جوشو میزنی ولی مقدارشو زیاد بزنی اصلااا

یه چیز دیگم این که پماد رو که زدی حتما حتما یه ربع بیست دقیقه لباس نپوش خودتو به جایی نزن که پماد جذب بشه ..جذب نشه یکم جوش میزنی تجربه من اینجوری بود..اما پماد رو که میزنی دوسه دقیقه بعدش تموم بدنت خنک میشه ،یکمم میسوزه اصلا یخ میزنی ولی دوسه دقیقه بگذره خوب میشی

بعدش لباس بپوش، پوستتم کلا نرمه نرم میکنه بوی خوبی ام میده..من خودم کلی چیزای مختلف امتحان کردم نتیجه نمیداد حالا شمام امتحان کن شاید نتیجه بده خیلی حس بدیه ادم جوش میزنه

یه چیز دیگه اینکه، روی نواحی خاص نزن من کلا چیزی نمیزنم

روی اون نواحی ولی اطرافش رو میتونی