2777
2789
عنوان

جای این آدم باشین

126 بازدید | 14 پست

چهارتا بچه داره

همسرش مهندس هست کارشناس ارشد و مدیر بخشی از یک اداره دولتی استخدام رسمی

خودشم ارشد داره و کادر درمان هست چند وقت دیگه خودشم میتونه دفترخصوصی خودش را داشته باشه

وضع مالی متوسط ولی تازه دارن پیشرفت میکنن 

حالا خانم تصمیم داره بره ترکیه فیزیوتراپی بخونه چون به این رشته علاقه داره همسرش گفته حمایت میکنم بری ولی من و بچه ها نمیایم تو برو تحصیلت که تموم شد برگرد

حالا قطعا با این رفتن خیلی نظم زندگیشون به هم میریزه و پول ها هم خرج میشه و دیگه پیشرفت الانشون هم به ثمر نمیرسه

شما باشین کدوم را انتخاب می کنین؟

همسر و بچه ها و شغلتون را ول میکنید میرید ترکیه رشته مورد علاقتون را میخونید

یا

می مونید ایران کنار خانوادتون شغلتون را ادامه میدید هزینه را صرف ادامه پیشرفت و تاسیس دفترتون میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه همینجا درس بخونه؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

خانواده ام و بچه هام ، اون بچه ها ک نخواستن بیان من دنيا آوردنشون به کی بسپرم و نتیجه ثابت کرده تنها گذاشتن مرد خیلی بده حتی پاک ترینش چون حتی مرد خوبی داشته باشی زن های جامعه وقیح شده وقتی میتونی اینجا بهترینو بسازی پس باش و بساز

میمونم پیش خانواده. آخه بچه های بی مادر معلوم نیست چه بلایی سرشون بیاد. شوهرم شاید خدایی نکرده از تنهایی پاشو کج بذاره.

واقعا پول ارزش اینو داره آدم زندگیش از هم بپاشه؟

خدایاشکرت❤️

خانواده ام و بچه هام ، اون بچه ها ک نخواستن بیان من دنيا آوردنشون به کی بسپرم و نتیجه ثابت کرده تنها ...

موافقم کاملاااا

از طرفی کلی هم اونجا باید هزینه کرد که با همین پول تو ایران میشه خیلی کارها کرد