2777
2789
عنوان

شوهرم به مادرم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 54 پست
بزار بچه رو ببرهدوباره خودش برمیگردونه

میدونید ادم معتاد هر کاری از دستش برمیاد. ممکنه بلایی سر بچه بیاره هرچند پدرش باشه 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم حمله ور شد دستم کبود شده میدونه نقطه ضعف بچس همیشه بخاطر بچه برمیگردم ولی نمیدونم زندگی کنم ب ...

اشباه نکن برنگرد  

نباید درو باز میکردی انقدر در میزد تا علف زیر پاش سبز بشه 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
اشتباه کردی نقطه ضعف از خودت نشون دادی، می‌دونم سخته اما یه مدت بچه پیشش باشه و شما هیچ کاری نکنی مط ...

اره میدونم پول نداره که پول موادشو از این اون جور میکنه ولی ارع راس میگی هر دفه میاد بچرو میبره منم میرم فهمیده نقطه ضعف اینه سو استفاده میکنه

عزیزم ببین با خودت چند چندی 

اگه قصدت جدایی 

لطفا دست بجنبون تومیگی معتاده قطعا ار ریختشم معلومه دادگاه ازش آزمایش میگیره برای کبودی دستت وفحاشی ومادرتونم زد اومد دم خونتون بی ادبی کرد میتونین ی شکایت عالی بکنید دادگاه پدرشو در میاره قاضی خیلی رو کتک وفحاشی حساسه

ی جمله هم بهت یاد میدم تو دادگاه با گریه بگو

بگو من زن زندگیم هنوزم هستم اما شوهرم معتاده دست بزن داره فحاشی میکنه و..... با گریه بگو