2777
2789

اسنپ یه سیستمی داره اینطوریه که زمانی که قیمت رو بالا میبره کسی اسنپ نگیره یا کارکرد اسنپ تو اون منطقه کم باشه قیمت رو میاره پایین که حداقل کارکرد رو داشته باشه

کسایی که اسنپ میگیرن میگن که مثلا برای این مسیر ۳۰ تومن خوبه یا حتی زیاده و راننده ها میگن کمه و این برای بی ارزش بودن پوله تقصیر اسنپ نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنپ اصلا نظارت نداره روی راننده هاش

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

اون که درسته اما خب چه نوع نظارتی میتونه جلوی این همه اتفاق رو بگیره؟

چک کردن سابقه فرد ... اگه سابقه دزدی قتل تجاوز داشته حق نداره کار کنه ...

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

واقعا؟نمیدونستم چند درصده؟

اطلاعي از درصدش ندارم 

ولي درصد داره و به بخشيش متعلق به رانندست كه با اون بايد هزينه ي بنزين و ماشين رو هم هندل كنه و در نظر بگيره 

قطعات ماشين هم قيمت بآلايي دارن