2777
2789
عنوان

کمپین اخراج مرد ها از نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 101 پست
اتفاقا درست متوجه شدمچرا بی محلی؟ چرا سکوتامثال همین خانوم باعث میشن مرد ها اینقدر دور برداشتن چون م ...

هر کس ی عقیده ای داره و باید به عقاید هم احترام بذاریم❤

این خانوم فکر میکنه با بی محلی کردن آرامشش بیشتره اما شما معتقدی ک بهتره اعتراض کنیم تا شاید نی نی یارها ی کاری کردن برامون‌.

من خودم مخالف اینم که تو خیلی موارد مث همین سکون کنیم اما خب وقتی نی نی یارها کاری نمیکنن و قبل از شما هم خیلی از خانوما از بابت حضور آقایون تو سایت اعتراض کردن و پیگیری نشده چاره دیگه ای داریم مگه؟؟؟🙃

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بد برداشت کردی❤❤❤من ندیدم سنگ آقایون رو به سینه بزنه منظورش این بود که نی نی یارها پیگیری نمیکنن ...

خدا شمارو حفظ کنه واقعا🙂❤

منظور من رو ی بچه ده ساله هم متوجه میشه بخدا ولی ایشون نمیخواد منطور منو متوجه شه و کلی دروغ داره میگ راجع ب من و تهمت میزنه 

من ک حلال نمیکنم ایشون رو

فک کرده میتونه راحت تهمت بزنه و حتما باید قتل ونه تا کارش بد باشه

همین تهمت ی روز ب خودشون برمیگرده ی شکل دیگ چون با دروغ ب من تهمت زد

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خدا شمارو حفظ کنه واقعا🙂❤منظور من رو ی بچه ده ساله هم متوجه میشه بخدا ولی ایشون نمیخواد منطور منو م ...

فدای شما❤❤❤

نه اینطور نگید استارتر الان بخاطر حضور آقایون توی سایت ناراحته و بخاطر همین به جمله شما دقت نکرد🤗

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

هر کس ی عقیده ای داره و باید به عقاید هم احترام بذاریم❤این خانوم فکر میکنه با بی محلی کردن آرامشش بی ...

دقیقاااااا لپ کلام من همینه

من دارم مثل ی خواهر میگم اعصاب خودتون رو خورد نکنید و راهش اینه خودمون مراقب حریم خصوصیمون اینحا باشیم یعنی چی؟ یعنی درخواست قبول نکنیم، هم کلام نشیم باهاشون ک ب خواسته هاشون برسن، تو تاپیک هاشون شرکت نکنیم 

ولی ایشون کلی برداشت بی منطق از حرفای من کرد و ب من تهمت زد 

ی برداشت درست حسابی هم نکرد همش غلط و دروغ و تهمت

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم شمایی که از شنیدن اینکه گفتم مرد هستی اینقدر ناراحت شدی پس میدونی وجود مرد ها چقدر خطرناکه پس ...

این همش برداشت خودتونه ک مدام دروغ میگید راجع ب من و تهمت 

ده بار دیگ کامنت های من رو بخون تا شاید متوجه شدی چقد راجع ب من دروغ گفتی و تهمت زدی!

من ب هیج عنوان منظورم این حرفای شما نیس

اگر بود اون کاربر عزیز و فهمید قشنگ متوجه حرفای من نمیشد! و مثل شما برداشت ميکرد ولی خداروشکر اوشون کاملا متوجه شد چون حرفای من واضح هستش 

میخوای بخاطر اینکه سنگ مرد هارو به سینه زدی و شک کردم تو خودت مرد هستی حلالم نکنی؟ خب نکن قربون شکلت ...

طرز فکرت اینه حتما باید تهمت ناموسی بزنی تا دل طرف بشکنه! 

اوکی عزیزم ب همین طرز فکر ادامه بده و هر نظری ک خوشت نیومد راحت تهمت بزن 

من ک نمیبخشم شما رو ب هیچ عنوان 

موفق باشید

اگه عقل داشتی تو جایی ک زنا ب ستوه اومدن از دست مزاحمت مردا سکوت میکردی دفاع نمیکردی 😂😂🫠

کسی عقل نداره ک با کج فهمی حرفای بنده رو جور دیگ برداشت کنه😉 اون کاربر فهمیده و عاقل چون از عمد خودش رو نزد ب اون راه متوجه شد ولی اسی و شما از عمد خودتون رو زدید ب اون راه و از حرف حق ناراحت شدید و هر برداشتی خواستید کردید