2777
2789
عنوان

کمپین اخراج مرد ها از نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 101 پست
خودت مرد نیستی احیانا اینقدر عصبی شدی و جانب داری میکنی؟؟؟😂

ن چون اختیار دارم و منطق اونجور میگم😂

شما ک اختیار و منطق از خودتون ندارید طبیعیه 

فک کن مردم😂 من اینجا صد بار عکس گذاشتم و وویس حتی 

حرف حق رو میخوای بپذير میخوای نپذیر 

لابد از خودت اختیار نداری تا یکی درخواست داد میپری پیوی ک ایقد عصبی هستی عزیزم و حرفای من بهت برخورده!! 

با لحن خودت پیامای من رو نخون ک فک نکنی عصبی هستم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ن چون اختیار دارم و منطق اونجور میگم😂شما ک اختیار و منطق از خودتون ندارید طبیعیه فک کن مردم😂 من ای ...

مطمئنم که مرد هستی به من نمیخواد بگی

برو سرکار پول در بیار جای خاله زنک بازی و این چی گفت اون گفت توی سایت زنونه خجالتم خوب چیزیه مردی گفتن 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مردونه حرف میزنی آبجی😔حق داری وقتی جنس خودت مرد هست ازشون طرفداری کنی و از جنس زن با نفرت حرف ...

نه من این کاربر رو میشناسم ایشون آقا نیستن چندین بار هم همکلام شدیم حالا شاید ایشون منو یادش نیاد اما من یادمه😄

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

چقدر مردونه حرف میزنی آبجی😔حق داری وقتی جنس خودت مرد هست ازشون طرفداری کنی و از جنس زن با نفرت حرف ...

اینجا منو خیلیا می‌شناسن

تهمتی ک زدی ب هیج عنوان نمیبخشم عزیزم

چون بدون مدرک گفتی

هر جور راحتی 

@niniyar‍ ایشون ب من تهمت زدن، شما ای پی من رو چک کنید متوجه کاربری های قبلم میشید ک معروف هستن اینجا و همه میدونن من دخترم ، مخصوصا کاربری اولم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نه من این کاربر رو میشناسم ایشون آقا نیستن چندین بار هم همکلام شدیم حالا شاید ایشون منو یادش نیاد ام ...

خیلی ماله مردارو میکشه آخه جوری سنگ مردارو به سینه میزنه گفتم شاید خودش مرد هست وگرنه چرا باید تویی که زن هستی اینقدر از همجنس خودت متنفر باشی که داره میگه احساس نا امنی دارم از دست مردا توی سایت باز حق بدی به مردا 

مطمئنم که مرد هستی به من نمیخواد بگیبرو سرکار پول در بیار جای خاله زنک بازی و این چی گفت اون گفت توی ...

هر جور راحتی

فقط یادت باشه امضات با عملت تناقض داره

من ک ی هیچ عنوان تهمت شمارو حلال نمیکنم

کسی ک در برابر حرف حق تهمت میزنه بدون مدرک جواب پس میده حتی اگ کارش کوچیک باشه از نظر خودش

اینجا منو خیلیا می‌شناسنتهمتی ک زدی ب هیج عنوان نمیبخشم عزیزمچون بدون مدرک گفتیهر جور راحتی @niniyar ...

وقتی اینجوری به همجنس خودت میپری و سنگ مردا رو به سینه میزنی چرا نباید شک کنم که خودت مرد هستی؟

چه دلیلی داره اینقدر دفاع کنی از مرد ها توی سایتی که مخصوص خانوم هاست تقصیر خودته که ضد زن هستی 

خیلی ماله مردارو میکشه آخه جوری سنگ مردارو به سینه میزنه گفتم شاید خودش مرد هست وگرنه چرا باید تویی ...

من ب مردا حق دادم؟

من گفتم خاصیت مجازی هیمنه!

حرفاس من رو اگ قشنگ متوجه شده باشی میبینی ک من بی طرف حرف حق رو زدم 

شما ک گیراییتون متوجه حرفای من نشد حق ندارید تهمت بزنید

حالا تهمت بزن ب من 

چون نظرم متفاوت بود و حق بود تهمت بزن 

هر جور راحتیفقط یادت باشه امضات با عملت تناقض دارهمن ک ی هیچ عنوان تهمت شمارو حلال نمیکنمکسی ک در بر ...

وقتی اینقدر جانب مرد هارو میگیری وقتی همه معترض هستیم از این نا امنی حق دارم که شک کنم خودت مرد باشی وگرنه چرا یه زن باید وقتی این همه زن میگن ما هم حق نا امنی داریم باز سنگ مرد هارو به سینه بزنه بگه خودتون باید مراقب باشید

وقتی اینجوری به همجنس خودت میپری و سنگ مردا رو به سینه میزنی چرا نباید شک کنم که خودت مرد هستی؟چه دل ...

اوکی

برداشتت از حرفای من جالبه!!

هر طور راحتی برداشت کن و تهمت بزن

من ک حلالتون نمیکنم، این ک حقم بود رو بعدا جواب پس خواهید داد ک متوجه شید حقم بود یا ن. 

من ب مردا حق دادم؟من گفتم خاصیت مجازی هیمنه!حرفاس من رو اگ قشنگ متوجه شده باشی میبینی ک من بی طرف حر ...

عزیزم شمایی که از شنیدن اینکه گفتم مرد هستی اینقدر ناراحت شدی پس میدونی وجود مرد ها چقدر خطرناکه پس وقتی یه زن همجنس خودت داره از نا امنی میگه نباید کار مرد هارو با این حرف که خاصیت مجازی همینه توجیح کنی امیدوارم متوجه عمق زن ستیزی توی حرفات بشی

حرفت مثل اون حرفیه که میگه خودش لباسش مشکل داشته بهش تجاوز شده

خیلی ماله مردارو میکشه آخه جوری سنگ مردارو به سینه میزنه گفتم شاید خودش مرد هست وگرنه چرا باید تویی ...

شما بد برداشت کردی❤❤❤

من ندیدم سنگ آقایون رو به سینه بزنه منظورش این بود که نی نی یارها پیگیری نمیکنن چون انگار تو قوانین سایت گفته شده نیتونن تو سایت حضور داشته باشن واسه همین میگه بهترین راه بی محلیه همین.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

اوکیبرداشتت از حرفای من جالبه!!هر طور راحتی برداشت کن و تهمت بزنمن ک حلالتون نمیکنم، این ک حقم بود ر ...

میخوای بخاطر اینکه سنگ مرد هارو به سینه زدی و شک کردم تو خودت مرد هستی حلالم نکنی؟ خب نکن قربون شکلت تهمت ناموسی نزدم که نگران باشم حلالم نکنی

حلال نکن

وقتی اینقدر جانب مرد هارو میگیری وقتی همه معترض هستیم از این نا امنی حق دارم که شک کنم خودت مرد باشی ...

کامنت هامو با چشم باز بخونی میبینی ک اتفاقا من مثل خواهر گفتم ک مراقب خودتون باید باشید و کلی کاربر خاموش اینجا هست و کلی کاربر زن ک دو رو هستن و چ زن چ مرد همه جورش پیدا میشه

شما بدون دلیل ب من تهمت زدید

من هیچ دفاعی نکردم خانم محترم ، هم الان دارید دروغ میگید هم تهمت می‌زنید 

کامنت های بنده موجوده پس منظور الکی و دروغ از خودت در نیار! 

شما بد برداشت کردی❤❤❤من ندیدم سنگ آقایون رو به سینه بزنه منظورش این بود که نی نی یارها پیگیری نمیکنن ...

اتفاقا درست متوجه شدم

چرا بی محلی؟ چرا سکوت

امثال همین خانوم باعث میشن مرد ها اینقدر دور برداشتن چون میدونن توی خودمون هم پشتشون هستن و زن ستیزی توی عمق وجود بعضی زن ها رخنه کرده که به همجنس خودشون پیشنهاد سکوت میدن