2777
2789

من دوست دارم موهام بلوند باشن لنز ابی با یه میکاپ صورتی ملیح 

اما چون چشم ابرو مشکیم میگم همون مو مشکی بمونه با لنز عسلی و رژ نود 

نظر شما چیه

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوند دیگه مد نیست فوقش هایلایت کن

نه هایلایت و اینا ندوست 

یا تمام  مشکی یا تمام  بلوند 

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

نه هایلایت و اینا ندوست یا تمام مشکی یا تمام بلوند

من دی ماه عروسی کردم 

دست به موهام نزدم تمام مشکی 

لنزم نزاشتم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

من دی ماه عروسی کردم دست به موهام نزدم تمام مشکی لنزم نزاشتم

قشنگ شدی؟ 

من تغیر زیاد دوست دارم

قشنگ شدی؟ من تغیر زیاد دوست دارم

اره بابا میکاپ اروپایی هم کردم 

دافولیزیشن عملیاتی شد😔😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

تمام بلوند به پوست ما ایرانیا نمیاد سنو خیلی بالا میبره موهات هم میسوزه افتضاح میشه.

مناسب اروپاییاست که رنگ پوست و چشمشون روشنه.اگه دوست داری تغییر کنی هایلایت کن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️