2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزیه یاد گرفتن تکرار کنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

شاید محیط مناسب نیست

مثال خودم از صبح۷صبح تا۶غروب سرکارم و بیرونم،اما اونیکه میخوامو پیدا نمیکنم چون اصلا آدمی ک من میخوام اطرافم نیست

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

چون پسرا داغونن خوب خوب خوبشون لا... یه، اونی که خوبه قد نداره، اونی که قد داره پول نداره، اونی که پول داره لا...یه، اونی که لا...ی نیست وابسته ننشه، ضد زن بودن هم ویژگی مشترکه همشونه، پسرا یکم ادم باشید، بیشتر دخترا ازتون سرن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ازدواج و بچه دار شدن تنها چیزیه که باید توی تقدیر و اقبال و شانس و بختت باشه و یعنی زیاد دست خود ادم نیست ، هر کسی هم یه اقبالی داره

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

چرت ترین حرف هستش .....دخترخاله من تحصیل کرده وشاغله و ماشین وخونه هم داره میگه سالهاست دریغ ازیک خواستگار چهل وپنج سالشه ومجرده ازمن پنج سال بزرگتره ....دخترخالم برعکس من قرتیه ومد روز میگرده و خیلی هم شوخ طبعه سرکارش ولی میگه اصلا خواستگارنداره وناراحته ازاین‌موضوع

شاید محیط مناسب نیستمثال خودم از صبح۷صبح تا۶غروب سرکارم و بیرونم،اما اونیکه میخوامو پیدا نمیکنم چون ...

دقیقا منم منظورم اینه 

خب محیط هم عوض نمیشه که 

مثلا شما نمیتونی تو محیطی بری که مثلا مسی و رونالدو هست 

انگار تو این دوره زمونه کسی هم هست که تو اجتماع نباشه. وقتی کسی جلو نمیاد به آدم پیشنهاد نمیده باید چیکار کرد؟ 

دوستم دوران مجردیش نه شاغل بود نه زیاد بیرون می‌رفت بدون خانواده اش ولی همون جاهایی که می‌رفت می‌دیدی مادر پسرها ازش خواستگاری میکردن. با اینکه خیلیییی معمولی از نظر قیافه و تیپ و ظاهر.  به نظرم آدم باید شانس داشته باشه.

شاید محیط مناسب نیستمثال خودم از صبح۷صبح تا۶غروب سرکارم و بیرونم،اما اونیکه میخوامو پیدا نمیکنم چون ...

دقیقا ازدواج به دور و بری ها ربط داره

دور و برت کیس دلخواهت نباشه به خواستت نمیرسی 

من میگم ۹۰ درصد تقدیره

موافقم 

ولی چون بعداً آدم حسرت نخوره خوبه یه سری کارا بکنه 

همین تو اجتماع بودن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊