2777
2789
عنوان

برآمدگی ته گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
بعضی وقتا بعد از غذا خوردن میزنه بیرون یعنی بخاطر آلرژی می‌تونه باشع؟

بله عزیزم 

مثل جوشه گاهی ممکنه رنگش ب نارنجی هم‌بزنه 

گاهی هم از رفلاکس معده است بعداز خوردن غذاهای چرب و ادویه دار و‌نوشابه یه حسی هم همراهشه انگار ک یه گردو گذاشتن وسط گلوت ی حس خفگی

دقیقا برای منم همینه اندازش چقدره؟

میگم که داخل گلو هست نمیتونم بهش دست بزنم مثل تو

ولیییی خودم که حسش میکنم انگار اندازه یه پسته هست 

به خودم گفتم شاید حساسیته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من خیلی زیاده به چند تا دکتر نشون دادم گفتن چیز خاصی نیست مادرم و همسرم هم دیدن گفتن عادیه و چی ...

من متاسفانه ی رابطه داشتم دهانی میترسم زگیل باشه ولی خب به دکتر نشون دادم گفت الژی و عفونت ایناعه اما این پیج های زگیل اینستا میگن زگیله به نظر شما چیه

من متاسفانه ی رابطه داشتم دهانی میترسم زگیل باشه ولی خب به دکتر نشون دادم گفت الژی و عفونت ایناعه ام ...

نه بابا مگه همین طوریه نگران نباش دکترت هم که گفته چیزی نیست باز اگه خیلی نگرانی به دکتر دیگه هم نشون بده

نه بابا مگه همین طوریه نگران نباش دکترت هم که گفته چیزی نیست باز اگه خیلی نگرانی به دکتر دیگه هم نشو ...

امکان ویزیت حضوری ندارم چون سنم کمه و نمیتونم تنها برم میترسم زگیل باشه

من متاسفانه ی رابطه داشتم دهانی میترسم زگیل باشه ولی خب به دکتر نشون دادم گفت الژی و عفونت ایناعه ام ...

از منم بخاطر همین موضوعه ، دکتر نشون دادم گفت چیز خاصی نیست البته من نگفتم رابطه داشتم 

ینی احتمالش هست به خاطر پول گرفتن گفته باشند زگیله چون قیمتاشم گرون بود داروها ۱۳تومن بود

پول دادی ؟

شاید می‌خواسته بترسونه ، عکس تو گوگل بزن برات میاره 

بعدم زگیل باشه افزایش پیدا می‌کنه