2777
2789
عنوان

سرای ایرانی برای خرید خوبه یا نه

258 بازدید | 24 پست

سلام. برای خونم فر توکار ماشین ظرفشویی و زودپز نیاز دارم . پول نقدی خریدن ندارم. بهم گفتن سرای ایرانی برم برای خرید. واقعا خوبه ؟ قیمت ها زیادی نجومی نیستن ؟ لطفا اگه رفتین تا حالا یا تجربه ای دارین بهم بگین

خب حالا برو یه سر بزن هم حال و هوات عوض شه هن به پاسخ سوالت میرسی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم 

ولی خریدات به صورت قسطی با خریدات به صورت قسطی از مغازه خیلیییییی تفاوت زیادی داره

خیلی میکشن رو اجناس واسه خرید قسطی 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

من شهرلوازم خانگی و سرای ایرانی رفتم برندایی که من میخواستم رو نداشتن بیشتر ایرانی دارن و برند متفرقه ، نمیگم چیزای خوبی ندارن اما برندایی که من دنبالش بودم نداشت

مثل شیائومی ، فیلیپس یا روبوراک و نینجا و نسپرسو و …

از سرای ایرانی قبل عید میز جلومبلی و سه تا عسلی خریدم قیمتش بد نبود ارزون نبود گرونم نبود ، نقدی برداشتیم

مبل و ناهارخوریای قشنگی داشت ، فکر کنم پلوپز و فر بتونی پیدا کنی منم تو کار نیاز دارم

ماشین ظرفشویی هم اسنوا ، دوو یا الجی و مجیک خوبه

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

من رفتم ولی خریدات به صورت قسطی با خریدات به صورت قسطی از مغازه خیلیییییی تفاوت زیادی دارهخیلی میکشن ...

یعنی قسطی از مغازه بخرم به صرفه تره ؟ بدبختیش اینه که مغازه ها ۳/۴ ماهه فقط میدن که قسطش سنگین میشه واسم 

من شهرلوازم خانگی و سرای ایرانی رفتم برندایی که من میخواستم رو نداشتن بیشتر ایرانی دارن و برند متفرق ...

آره دوو می‌خوام که داره . فر هم آلتون می‌خوام حتی اونم داره. فقط نمی‌دونم اگه می‌خوان خیلی با بی انصافی بکشن رو اجناس این همه راه و نرم 

آره دوو می‌خوام که داره . فر هم آلتون می‌خوام حتی اونم داره. فقط نمی‌دونم اگه می‌خوان خیلی با بی انص ...

فکر نمیکنم اونقدرم بی قانون باشه ، به هر حال دارین قسطی خرید میکنید و یه مبلغی اضافه پرداخت میکنید

من میزم رو ۶ و ۱۰۰ خریدم قسطی تا ۳۶ ماه داشت تا ۷ و خورده ای میشد ولی خب اقساطش خیلی زیاد بود دیگه منطقیه

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .