2777
2789
عنوان

کسی از بختک افتادن چیزی میدونه اگ کسی میترسه نیاد تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 58 پست
یعنی در عجبم بین اینهمه کاربر همشون به دلیل خرافیش راهکار دادن! یکیشونم راهکار علمی نداد😑

منم میدونم که گفتن بختک خرافیه و اینا گفتم بختک چون همه ب این اسم میدوننش ک متوجه بشن من دقیقا منظورم چ حالتیه 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خوابی، یهو مغزت بیدار میشه ولی بدنت هنوز تو حالت خوابه. همین میشه که اینجوری میشی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

دوستان بختک اینا چرتو پرته در واقع وقتی یهو بیدار میشی ولی مغزت داره استراحت میکنه و نمیتونی تکون بخ ...

پس چرا همش تو اون حال دارم عذاب میکشم ینی قشنگ صدای داد و فریاد خودمو میشنوم بعضی وقتا میفهمم ک حتی دارم تو اون حالت گریه میکنم 

گلم بختک،علمیش همون فلج خوابه یعنی خودت بیدارشدی ولی مغزت هنوزخوابه ونمیتونه به اعضای بدنت فرمان بده بخاطرهمین میخای ولی نمیتونی حرکت کنی،بیشتر بخاطراسترس وفشارعصبی،تخت پشت خوابیدن ویاباشکم پرخوابیدنه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
منم میدونم که گفتن بختک خرافیه و اینا گفتم بختک چون همه ب این اسم میدوننش ک متوجه بشن من دقیقا منظور ...

همه گفتن همزادته و حرز بگیر و اسفند دود کن و فلان.. 

نگفتن با اضطرابت چیکار کنی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

پس چرا همش تو اون حال دارم عذاب میکشم ینی قشنگ صدای داد و فریاد خودمو میشنوم بعضی وقتا میفهمم ک حتی ...

مغزت خوابه ولی خودت بیداری،شوهرم میگفت حتی میدیدم توکنارم خوابی ومیخوام دستم درازکنم تاکمک ازت بگیرم ولی نمیشده

وخدایی که بشددددت کافیست❣
پس چرا همش تو اون حال دارم عذاب میکشم ینی قشنگ صدای داد و فریاد خودمو میشنوم بعضی وقتا میفهمم ک حتی ...

منم همینم این دلیلش فلج مغزیه ک مغز در اون حالت استراحته و ادم خیلی میترسه از این حالت طبیعیه منم اینجوری میشم

مغز دچار توهم میشه. به خودت مدادم یادآوری کن همش الکیه. می تونی دکتر هم بری من آرام بخش خوردم خوب شدم از استرس زیاده

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

چون تو خواب و بیداری ای، انگار داری خواب میبینی هنوز

توهمیه که تو خوابت داری

مغز دچار توهم میشه. به خودت مدادم یادآوری کن همش الکیه. می تونی دکتر هم بری من آرام بخش خوردم خوب شد ...

امیدوارم که خوب بشه چون خوابو ازم گرفته از ترس این حالت تا صب بیدارم ، فک میکردم تنها نباشم چیزی نمیشه ولی کنار همسرمم اینجوری شدم نمیدونم ازم صدا در میاد یا نه ولی اونم خوابش سنگینه صداییم بشنوه بیدار نمیشه