2777
2789

سلام دوستان

من ب تازگی با یک مشاوری صحبت کردم و داشتم در ارتباط با مشکل اضطراب اجتماعی صحبت میکردم 

ب من گف ک رابطه داری با کسی 

گفتم نه 

گف دنبال شوهری مثل زمان قدیم؟

جواب من این بود که بنده دارای اعتقاداتی هستم و از نظر من رابطه با جنس مخالف برای دوستی نادرسته و طبق دینم رد شده

من آدم معتقدی هستم 

گف مگ میشه اینجوری؟ 

گفتم ادم اگر هم بخواد ازدواج کنه باید خدا کمکش کنه منم ک قرار نیس مثل زمان قدیم تا یکی اومد بگم بله و تمام

خلاصه با یه آها تمومش کرد و برای تعریف از اضطراب هایم میخندید و در آخر هم بم پیشنهاد داد حتما برای تست دوبلری برم 😐😐😐😐

من احساس نا امنی کردم از صحبت هاش 

الان هم یه پادکست گوش دادم میگ کسی ک تو رابطه نره بلد نیست آدما رو و گول میخوره و ب اون ادم دلخواهش با رابطه برقرار نکردن نمیرسه 

یعنی کلام خدا اشتباهه؟؟؟ ( استتفرالله) 

یا من دارم اشتباه میکنم ؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون تراپیست کارش غیر حرفه ای بوده

و اینکه الان ازدواج سنتی هم نثل قدیم نیست

شاید شما خودت تو محیط کار ، اینور اونور با کسی اشنا بشی و بعد خاستگاری زیر نظر خانواده ها باهم حرف بزنید جت کنید و اینا و بعد اگه اوکی بودید ازدواج کنید.

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

خدا نگفته با جنس مخالف حرف نزن خودتو بنداز تو قفس

یسری مرز گذاشته

من خودم اعتقاد دارم خیلیم اعتقاداتم شدیده 

ولی با مرد ها صحبت میکنم معاشرت میکنم سوال میکنم و این از نظر من هیچ اشکالی نداره

چرا سازمان جلوی این روان شناس های نا امن رو نمیگیره

اینایی که تو اینستا توصیه میکنن کم بود اینم اضافه شد

عزیزم به نظر من طرز رفتار و بینش شما با توجه به ساختار های فعلی جامعه کمیابه و این میتونه شما رو از خطر روابط حفظ و به همون اندازه هم از امکان ساختن رابطه خوب جدا کنه 

من حوصله بحث اعتقادی ندارم فقط با چهل سال سن بهت توصیه میکنم با زمانه منطبق باش

حد وسط کلاسیک و مدرن رو برو 

با یکی زیر نظر خانواده اشنا شو ازدواج سنتی بدون شناخت همون لپ لپه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم کلام خدا کاملا درسته قربون خدابرم 

کردای ده شصت یا پنجاه رو با پسر بچه های ده هفتاد و هشتاد مقایسه نکن 

بله اگه تو جامعه با اقایون سرکله نزنی قطعا گولت میزنن! 

تجربه خوبه 

و در اخر بگم مردای این دوره زمونه رو هیجوره نمیشه شناخت حتی اگه باهاش بری زیر ی سقف کثافتا دست شیطانم بستن

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم